1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seyhan Rotary’den iki etkinliğe katılım: İnşaatçı ve sağlıkçılarla dostluk buluşmaları
Seyhan Rotary’den iki etkinliğe katılım: İnşaatçı ve sağlıkçılarla dostluk buluşmaları

Seyhan Rotary’den iki etkinliğe katılım: İnşaatçı ve sağlıkçılarla dostluk buluşmaları

Seyhan Rotary ve Seyhan Rotaract, İnşaat Sektörü Meslek Grubu Dostluk Yemeği’nde bir araya gelirken, Taşköprü Rotary’nin düzenlediği Sağlıkçılar Dostluk Yemeği’ne de destek verdi.

A+A-

Seyhan Rotary ve Adana Seyhan Rotaract kulüpleri, İnşaat Sektörü Meslek Grubu Dostluk Yemeğine katılarak farklı meslek alanlarından temsilcilerle buluştu. Toplantıya iç mimarlar Polen Gökçe ve Zeynep Afşar, Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Ömer Gökçe ile birlikte iştirak etti. Başkan Gökçe, meslek gruplarının bir araya geldiği bu tür toplantıların hem bilgi paylaşımı hem de iş birliği açısından son derece yararlı geçtiğini ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

Rotary’den Sektörler Arası Buluşma: İnşaat ve Sağlık Etkinliklerine Destek

Seyhan Rotary Kulübü ayrıca, Adana Taşköprü Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Sağlıkçılar Dostluk Yemeğine destek verdi. Etkinliği organize eden Adana Güney, Osmaniye ve Taşköprü Rotary Kulüplerine teşekkür edilirken, kulüpler arası dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

Her iki etkinlikte de meslek grupları arasında bağların güçlendirilmesi, yeni iş birliklerinin doğması ve dostlukların gelişmesi adına önemli adımlar atıldığı belirtildi. Seyhan Rotary’nin bölgedeki sosyal ve mesleki çalışmalara katkı sunmaya devam edeceği kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.