1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seyhan'da 2020'ye 40 günlük ayıpla girildi...
Seyhan'da 2020'ye 40 günlük ayıpla girildi...

Seyhan'da 2020'ye 40 günlük ayıpla girildi...

Cemalpaşa Mahallesi sakinleri yeni yılı çamur ve çukurla karşıladı

A+A-

Adana'nın Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi 63007 Sokak'ta maruz kalınan çukurlara yağmur sonrası bir de çukurlar eklendi, mahalle sakinleri isyan noktasına geldi.

Adana'nın prestiji en yüksek mahallelerinden biri olan Cemalpaşa sokaklarındaki durum yaşayanları mağdur ederken görenleri ve sokağa giren otomobil kullanıcılarına da 'pes!' dedirtti.

63007 sokakta yapılan çalışma sonrası mucurla kaplanan yolun büyük bir bölümü, Adana'da geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağmurlar sonrasında derin çukurlara dönüştü. 

Kucuksaat.com Whatsapp ihbar hattına gelen bilgilerde, mesai saatlerinde oldukça trafik yoğunluğu taşıyan bölgede araç kullananlar çukurlara düşmemek için slalom yapmak zorunda kalırken yayalar da araçlardan sıçrayan çamurlu sular sonrasında mahalle sakinleri "2020'de de Adana'nın göbeğinde kaderimiz çamur ve çukur mu olacak?" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Sokaktaki çalışma üzerinden 40 gün geçmesine rağmen Seyhan Belediyesi yetkililerin çözüm üretmemesi vatandaşlarda tepkiye neden oldu.

bb4f5ef9-34d2-4458-b009-3a3ba86f1ea5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum