1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Seyhan’ın yaşam kalitesini daha da artıracağız"
"Seyhan’ın yaşam kalitesini daha da artıracağız"

"Seyhan’ın yaşam kalitesini daha da artıracağız"

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sabahın erken saatlerinde Belediye işçileriyle buluştu, ikramda bulundu, kolaylıklar diledi.

A+A-

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve Yol İşleri Müdürlüklerinde görevli personelleri ziyaret ederek elleriyle ikramda bulundu ve kolaylıklar diledi.

Başkan Akay gününü, Seyhan’a hizmet eden Seyhan Belediyesi işçilerine ayırdı.  Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve Yol İşleri Müdürlüklerinde çalışan işçileri yağışa rağmen ziyaret eden Başkan Akay, çay, simit ve börek ikramında bulundu.

“İNSAN KAYNAĞIMIZA GÜVENİYORUZ”

Seyhan’ın ciddi kaynakları olduğunu aktaran Başkan Akay, işçilere yönelik yaptığı konuşmalarda “Bizim ciddi insan kaynağımız var. Bu kaynak sizlersiniz. Sizinle birlikte Seyhan’ın yaşam kalitesini daha da artıracağımıza inanıyorum. İşimiz zor. Ancak sizleri görünce zor olan işimizin kolaylaşacağını görüyorum. Seyhanlıya verdiğiniz hizmette kolaylıklar diliyorum” dedi.

“ÜRETEREK BAŞARACAĞIZ”

Birim Müdürlerinin de olduğu ziyaretlerde işçilerle sohbet eden Başkan Akay “İnsan kaynağımızı en doğru şekilde kullanarak üreterek başaracağız” diye konuştu. Başkan Akay “Seyhanlıya hassas, titiz ve kaliteli bir şekilde hizmet etmenizi istiyorum. Hizmetin en iyisini sunun. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.