1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Siyasette normalleşme Adana’ya yansıdı
Siyasette normalleşme Adana’ya yansıdı

Siyasette normalleşme Adana’ya yansıdı

Adana'da farklı iki partiden iki milletvekilinin siyasetin karşı yelpazesinde konuşlanan başkanlara yaptığı "hayırlı olsun" ziyaretleri, normalleşme olarak yorumlandı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesi, Özgür Özel'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM'de buluşması, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özgür Özel'e iade-i ziyaret gerçekleştirecek olmasıyla başlayan siyasette normalleşme Adana'ya da yansıdı.

gorsel-11-51.png
BİLAL BİLİCİ'DEN BAŞKANLARA ZİYARET

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, AK Parti'den CHP'ye geçen Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı'ya Nisan ayı içerisinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Bilici'nin gerçekleştirdiği ziyaret sonrası çekilen fotoğraf, Demirçalı'nın sosyal medya hesabından paylaşılırken, Bilici ziyareti paylaşmamayı tercih etmiş, kucuksaat.com bu gelişmeyi haberleştirmişti.

37861.jpg

Bilici, hayırlı olsun ziyaretlerine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ile devam etti.

Karalar, Tekin ve Kozay'ı ziyaret eden Bilici'nin 3 ziyaretle birlikte yaklaşık 15 gün önce paylaşmadığı Demirçalı ziyaretini de paylaşması dikkat çekti.

398a8bbb-f112-4c6d-86bf-c9f9109f7338.jpeg

Bilici, CHP'li başkanların yanında MHP'li Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı da makamında ziyaret etti.

gm-z-gaxoaaq4af.jpeg

SADULLAH KISACIK'TAN MHP'Lİ BAŞKAN ULUDAĞ'A ZİYARET

DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık da Adana'da normalleşme ziyaretlerini gerçekleştiren siyasiler arasında yerini aldı.

Kısacık, Sarıçam'da 3. dönemine başlayan MHP'li Başkan Bilal Uludağ'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.