1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sohbet Odasına Katıldı: Ergin Göleli Taraftarların Sorularını Yanıtladı
Sohbet Odasına Katıldı: Ergin Göleli Taraftarların Sorularını Yanıtladı

Sohbet Odasına Katıldı: Ergin Göleli Taraftarların Sorularını Yanıtladı

Adanaspor'un yeni başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan iş insanı Ergin Göleli, X üzerinden açılan sohbet odasında taraftarlarla buluştu.

A+A-

Bir süredir Bayram Akgül ve Ergin Göleli arasında süren devir görüşmelerinde nihai kararın hafta içerisinde açıklanması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Ergin Göleli, X platformunda taraftarların açtığı sohbet odasına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. 

Göleli sözüne, her zaman olduğu gibi Adanaspor'a neden talip olduğunu açıklamakla başladı. Ergin Göleli, Adanaspor'a talip olmasının en büyük nedeninin camianın başarıya susamış ve ateşli taraftarlara sahip olması olduğunu söyledi. 

 

ÇITA YÜKSELECEK

Göleli daha sonra, eğer devir görüşmeleri olumlu sonuçlanırsa gelecek sezon yapılacak plan ve projelerini aktardı. Ergin Göleli, Adanaspor'a bir pilot takım alınacağını ve önemli yetenekleri Adanaspor'a kazandırmak için scout ekibi kuracağını duyurdu. 

 

YÖNETİM KURULU EMEK VEREN İNSANLARDAN OLUŞACAK

Ergin Göleli ayrıca kurmak istediği yönetim kurulunda Adanaspor'dan faydalanmayacak, Adanaspor'a fayda sağlayacak isimlerden oluşacağı müjdesi verdi. 

 

STORE GELİYOR

İlk devir görüşmeleri gündeme geldiğinde ortaya atılan store konusu bu sohbet odasında da gündeme geldi. Ergin Göleli, biri M1 Real AVM diğer ise çarşıya yakın merkezi bir yerde olacak şekilde 2 adet store açacaklarını duyurdu. Göleli, yeni sezon formalarının taraftarın seçeceği müjdesini de verdi. 

Devir görüşmelerinin ise nihai kararının ne zaman duyurulacağı ise henüz kesinleşmedi. 

Kaynak:5 Ocak Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.