1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Soner Çetin Mustafa Vursavuş'u tehdit etti mi?
Soner Çetin Mustafa Vursavuş'u tehdit etti mi?

Soner Çetin Mustafa Vursavuş'u tehdit etti mi?

Soner Çetin'in meclis kürsüsünden partili meclis üyesini hedef alan konuşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı

A+A-

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in Çukurova Belediye Meclisi Haziran ayı oturumunda yaptığı konuşma, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Soner Çetin'in isim vermeden tehditvari bir üslupla bir CHP'li meclis üyesinden bahsederek "O arkadaşın bizimle ilgili özel bir problemi var onu biliyorum da nasıl bir sancısı var bilmiyorum. En yakın zamanda sancısını gelip bana anlatsın, tedavisini yapayım.  Sinir bozucu şeyler duyuyorum, kulağıma geliyor. İşi gücü bırakmış, bizimle uğraşıyor. Üstelik de CHP meclis üyesi. Biraz da acımazsızca, vicdansızca bel altı vuruşlarda uzman bir arkadaş o. Bu iş böyle gitmez. Gerekli uyarıları, gerekli yerlere zamanında yaptım, iletildi mi bilmiyorum" şeklinde konuşması, ilgili kişinin CHP Adana Büyükşehir ve Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş'u ima ettiği yönünde kanaatlerin güçlenmesine neden oldu.

Adana'da birçok sosyal medya hesabından bu konuda paylaşımlar yapıldı. Vursavuş, kamuoyunda kaldırım işgalleri ve park işgalleri üzerine verdiği mücadele ile tanınan bir CHP'li meclis üyesi olarak biliniyor.

Konunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı, Vursavuş'un belediye meclisinde konuşma yaparak Soner Çetin'e cevap vermesi konuşuluyor.

BİRÇOK SORU İŞARETİNİ BARINDIRAN CÜMLE: "BİRİLERİ ÇIKAR ANLATIR YA BİLEMİYORUM NASIL ANLATIR"

Önce ciddi ithamlarda bulunan sonrasında da "tam haklı olmamakla birlikte" diyerek Vursavuş'a kısmen hak veren Çetin'in konuşmasının sonunda ise "O arkadaşa söyleyecek sözlerim var. O da haddini aşan şeyler yapıyor. Valla birileri çıkar anlatır ya bilemiyorum nasıl anlatır" sözleri de sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken cümleler arasında yer aldı.   

Çetin'in önce Vursavuş'u hedef alan sonrasında ise parklardaki büfe sahiplerini ilgilendiren konuşmasını içeren bölüm:

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.