1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Soner Çetin: Namussuz bir işe imza atarsam, 4 tane ruhsatlı silahım var, çeker kafama sıkarım!
Soner Çetin: Namussuz bir işe imza atarsam, 4 tane ruhsatlı silahım var, çeker kafama sıkarım!

Soner Çetin: Namussuz bir işe imza atarsam, 4 tane ruhsatlı silahım var, çeker kafama sıkarım!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin hakkındaki iddialara yanıt verdi

A+A-

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İçişleri Bakanlığı tarafından Çukurova Belediyesi'ne müfettiş gönderilmesi ve Bakan Süleyman Soylu'nun 4 konu hakkında soruşturma izni vermesi iddialarına Efsane Radyo'da Rifat Söylemez ile Gündem programında yanıt verdi.

Konuşmasının son bölümünde dikkat çeken ifadelerde bulunan Başkan Çetin, "Başkan olmadan önce kendi paramı harcıyordum, şimdi belediye kaynaklarını kullanmaya kıyamıyorum. Belediye imkanlarını seferber edemem. Soner Çetin şerefi, onuru, namusu ve idealleri için yaşıyor. Şu bardak işte buna tahta diyebilir misin? Adam tahta diyor ve iftira atıyor." dedi.

Konuşmasına devam eden Çetin, "Şerefi ve namusu için yaşayan bir insanım. Ben eğer namussuz bir işe imza atarsam, Allah'a şükür 4 tane ruhsatlı silahım var, çeker birini kafama sıkarım. Cezamı kendim veririm. Ben bunun için yaşıyorum. Yaşamak da belediye başkanlığı da umrumda değil. Yalan dünyada oyalanıp gidiyoruz. Ben hoş bir sada bırakmaya çalışıyorum. Ama benim inandığım değerlere küfür ve iftira olduğunda bende tahammülsüzlük başlıyor." ifadelerini kullandı.

Eleştirel haberleri kamuoyuna duyuran gazetecilere beyaz sayfa açma teklifi sunan Söylemez'e Çetin "Beyaz sayfayı açtık ama çok da önemsediğimi düşünmeyin. Herkes, herkesle beyaz sayfa açsın" şeklinde yanıt verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.