1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Soner Çetin’den kafaları karıştıran ziyaret
Soner Çetin’den kafaları karıştıran ziyaret

Soner Çetin’den kafaları karıştıran ziyaret

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'den AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin'e ziyaret

A+A-

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in, AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı’nı rutin dışı ziyareti, siyasi kulislerde şaşkınlık yarattı.

CHP’li Başkan Çetin, AK Parti ilçe kongreleri arifesinde 2 yıldır görevde olan AK Parti İlçe Başkanı Şahin Çetin’i ziyaret etti. Çetin’in sosyal medya hesabından bu ziyareti duyurarak, çiçek sunduğu fotoğrafları paylaşması manidar karşılandı.

erdz8nzxkaehn3a.jpg

AK Parti Çukurova İlçe Başkanının, AK Parti İl başkanlığına atanan Mehmet Ay tarafından önümüzdeki süreçte görevden alınacağı ve başka bir ismin ilçe başkanlığına aday yapılacağı değerlendiriliyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in AK Parti İlçe Başkanı Şahin Çetin’i 2 yıl önce göreve geldiğinde ziyaret etmeyip özellikle kongre dönemini seçmesi ise dikkat çekti.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti ile adı çok sık anılan Soner Çetin’in bu hamlesinin, kendi partisine bir mesaj olarak gönderildiği iddia ediliyor.

erdz8mqxkamtayo.jpg

Soner Çetin ayrıca, geçtiğimiz ay Şambayadı bölgesi tapu dağıtım törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geleceğini ilçede reklamlarla ve sosyal medya ile duyurmuş, Kılıçdaroğlu’nun gelmemesi sonrasında, Adana siyasetinde bir prestij kaybına uğramıştı.

Ayrıca, 2020 yılına girilmesi ile birlikte AK Parti tarafından yapılan organizasyonlara katılan Soner Çetin’in içten ve samimi görüntüler vermesi üzerine AK Parti ilçe başkanını ziyareti siyasi kulislerde değişik yorumlara neden olmaya devam ediyor.

erdz8mywoaagrha.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.