1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Soner Çetin’den Melih Gökçek’e: Adanalı yemez bunları
Soner Çetin’den Melih Gökçek’e: Adanalı yemez bunları

Soner Çetin’den Melih Gökçek’e: Adanalı yemez bunları

'Dinozor Park' tartışması twitterda belediye başkanlarının tartışmasına dönüştü. Soner Çetin, Melih Gökçek'e ağır cevaplar verdi. 

A+A-

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 'Dinozor Park' ile ilgili eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e tepki gösterdi. Çetin twitterdan yaptığı paylaşımlarında: "Seni dinozor park yaptın diye eleştirmiyorlar halkın 801 milyon dolarını çöpe attın diye eleştiriyorlar jelibon zekalı mısın, bunun neyini anlamıyorsun?" , "Haksız olunca hadsiz ve terbiyesiz olma durumunun tavan yapması alışık olduğumuz bir durum ama karşında kim olduğunu unutma sana bu lafları yedirirler. Jelibon aklınla da şekil yapma Adanalı yemez bunları. Sahi seni niye istifa ettirdiler?" ifadelerinde bulundu. 

ekran-goruntusu-2022-08-08-100827.png

Daha önce de Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 'Dinozor Park' ile ilgili ortaya attığı iddiaları reddetmişti. Çetin yine sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer vermişti: "7 yıl önce de sataşmışsın ağzının payını almışsın. Yani bu ilk değil. Senin dinozorların halkın 801 milyon dolarını yedi, bizimkiler belediyeye gelir getiriyor. Belediyenin Jip'ini vermek zorunda kaldın, 801 milyon doların da hesabını vereceksin." 

ekran-goruntusu-2022-08-08-101432.png

Küçüksaat / Özel

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.