1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Soner Çetin'in haberi olsa buna izin verir miydi? Mağdur voleybolcu kızlar malzemelerin iadesini bekliyor!
Soner Çetin'in haberi olsa buna izin verir miydi? Mağdur voleybolcu kızlar malzemelerin iadesini bekliyor!

Soner Çetin'in haberi olsa buna izin verir miydi? Mağdur voleybolcu kızlar malzemelerin iadesini bekliyor!

Adana Büyükşehir ASKİ spor salonu, Çukurova Belediyesi SK'nın maçlarını oynayabilmesi için uygun standartlara yükseltildi. Takım satılınca takıma ait tüm malzemeler Çukurova Belediyesi kamyoneti ile salondaki malzemeler geri alındı...

A+A-

KUCUKSAAT.COM - ÖZEL HABER / KEMAL SONER

Adana'nın Sultanlar Ligi'nde mücadele eden tek takımı Çukurova Belediyesi SK, seçimden günler önce Soner Çetin tarafından satıldığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Takımın satışı sonrasında yine seçimden önce farklı gelişmeler yaşandı.

Çukurova Belediyesi SK, Sultanlar Ligi'ne yükseldikten sonra dönemin Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bir araya gelerek, ASKİ Kapalı Spor Salonu'nda lig maçlarının oynanabilmesi için salonun lig standartlarına getirilmesini rica etti. Zeydan Karalar, Soner Çetin'in ricasını kırmayarak saha içi ve salon genelinde gerekli olan tüm yeniliklerin yapılması için bürokratlarına gerekli talimatları verdi.

Zeydan Karalar'ın talimatından kısa bir süre sonra ASKİ Kapalı Spor Salonu'nda zemin taraflexs ile kaplandı, maçların canlı yayınlanması için gerekli teknik altyapı imkanı hazırlandı, ısıtma ve soğutma sistemleri, duş ve benzeri her şey standartlara uygun hale getirildi.

Yine Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki ASKİ kapalı spor salonunda Çukurova Belediyesi SK'nın antrenman ve iç saha maçlarından hiç bir bedel istenmemesini talimat verdi.

Çukurova Belediyesi SK'nın Sultanlar Ligi'nde maçlarını oynayabilmesi için gerekli geliştirmelerin Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanması sonrasında salonda incelemelerde bulunan Çukurova Belediyesi kadın voleybol takımının kulüp yetkilileri, eksik olan bir takım araç ve gereçleri de kendileri salona getirerek antrenman ve maçlara çıkmaya başladı.

Çukurova Belediyesi SK başta olmak üzere tüm kulüp ve okul takımlarına hizmet veren salonda seçimlere 10 gün kala ilginç bir gelişme yaşandı. Takımın satılması aşamasında Çukurova Belediyesi ya da kulüp tarafından kapalı spor salonuna getirilen tüm araç gereçler Çukurova Belediyesi'ne ait kamyonete taşındı. Malzemelerin salondan dışarıya çıkarıldığı o anlar da güvenlik kameralarında tespit edildi.

Edinilen bilgilere göre, taşımayı gerçekleştiren ve hızını alamayan personeller voleybol filesi ve voleybol direklerini dahi sökerek salondan çıkardı. File ve direklerin olmadı süre zarfında kapalı spor salonunda antrenman ve maç yapan çok sayıda kulüp, okul takımı salondan faydalanamadı.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin Çukurova Belediyesi SK'nın kulüp başkanı olduğu ileri sürülen aynı zamanda Soner Çetin'in yeğeni olduğu iddia edilen Erman ismindeki kişiye ulaşması sonrasında, il müdürlüğüne ait olan file ve direkler salona geri getirildi.

ss-005.jpg

Belediye aracıyla salondan çıkarılan eşyalar arasında sedye, eliptik bisiklet, voleybol topları, çöp kovası, mini buzdolabı, buz makinesi, pilates topu, mat ve daha birçok malzemenin yanında pet şişe suların bile kamyonete taşıdığı tespit edildi.

Salonda antrenman sporcuların sakatlıkları sonrasında ilk müdahalede kullanılan aletin de götürülmesi ve sağlık odasının tamamen boşaltılması sonrasında salonu aktif olarak kullanmaya devam eden sporcular mağdur oldu.

Kucuksaat.com'dan Kemal Soner'e açıklamada bulunan genç sporcu kızların velileri, "Çocuklarımız günlerce antrenman yapamadı, direklere, toplara hatta pet şişe sulara kadar ne var ne yok götürmüşler. Sakatlanma yaşayan kızlarımıza sağlık ekiplerinin şu anda müdahale edebileceği hiçbir ekipman bırakmamışlar. Zeydan Karalar bu salonu bizlere de onlara da ücretsiz kullanıma açtı. Biz Soner Çetin'in talimatıyla bunun yapıldığına inanmıyoruz. Her fırsatta voleybola düşkünlüğünü anlatan Soner Çetin'den bu mağduriyeti acilen sonlandırmasını bekliyoruz." ifadesini kullandı.

ASKİ Kapalı Spor Salonu'ndan Çukurova Belediyesi kamyonetine yüklenen malzemelerin tam listesi şöyle;

  • Dolap
  • Raflı Dolap
  • Mini Buzdolabı
  • Yeşil Çöp Kovası
  • Antrenman malzemeleri
  • Mat
  • Voleybol Topları
  • Top taşıma çantası
  • Slalom Çubuğu
  • Pilates Topu
  • Şişe Pet Su
  • Voleybol Filesi
  • Sedye Yatak
  • Isıtıcı
  • Eliptik Bisiklet
  • Buz Makinesi
  • Voleybol Direği Koruma Minderi 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.