1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Soner Çetin'in o videosu izlenme rekoru kırdı!
Soner Çetin'in o videosu izlenme rekoru kırdı!

Soner Çetin'in o videosu izlenme rekoru kırdı!

Adana'nın en modern ve çağdaş ilçesini yönettiğini söyleyen Soner Çetin'in Kucuksaat.com'a "kıytırık" dediği ve hiç bir proje çalışması olmadan, meclis üyelerinin önüne getirilen göl manzaralı arazinin kiraya verilmesi için yaptığı konuşma rekor kırdı

A+A-

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in Çukurova Belediye Meclisi Ağustos ayı 1. oturumunda, Karslılar Mahallesi'nde bulunan araziyi kiralama ihalesi ile ilgili yaptığı konuşmanın kucuksaat.com olarak derlenip özetlenen 2 dakikalık videosu Adanalılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Adana'nın en modern ve çağdaş ilçesi olarak nitelendirdiği ilçenin CHP'li belediye başkanı Soner Çetin'in, Adana'nın en çok ziyaretçi alan haber sitesi kucuksaat.com'u ima ederek "kıytırık" sıfatını kullandığı konuşmanın videosu haberi hazırladığımız anlarda Facebook ve Twitter'da toplamda 30 bin 773 kez görüntülendi.

ekran-alintisi-025.PNG

Soner Çetin'in sosyal medyada maaşlı trollerinin de (ne tesadüftür ki) aynı üslupla "günde 10 kişinin girdiği site" olarak haberlerimize yorum yaptığı kucuksaat.com'la ilgili Soner Çetin'e gerektiği takdirde ziyaretçi sayılarımızı da gururla açıklayabileceğimizi, kucuksaat.com'un birçok ulusal internet haber sitesinden daha fazla ziyaretçi karşıladığını da hatırlatmak istiyoruz.

Parti politikası olarak "kalem tetikçiliği" yapan sözde gazetelerin karşısında, gerçek gazetecilik yapan kurum ve gazetecilerin yanında durduklarını her fırsatta söyleyen CHP'nin 2. kez aday gösterip seçim kazandırdığı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i kurumumuz hakkında kullandığı "kıytırık" kelimesi nedeniyle kınıyor, kucuksaat.com olarak kişi - kurum - parti ayırt etmeksizin gerçekleri "sabaha kadar" yazmaya devam edeceğimizi kamuoyuna bildiriyoruz. 

İşte o video:

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.