1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sosyal medya hesabından tehdit paylaşımları yapan öğretmen akıl hastanesine yatırıldı
Sosyal medya hesabından tehdit paylaşımları yapan öğretmen akıl hastanesine yatırıldı

Sosyal medya hesabından tehdit paylaşımları yapan öğretmen akıl hastanesine yatırıldı

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan M.A., sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındıktan sonra çıkartıldığı adli makamlarca, Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı.

A+A-

İddiaya göre, şahsi sosyal medya hesabı üzerinden kişi ve kurumları hedef alarak küfür, hakaret ve tehdit içerikli paylaşımlar yapan beden eğitimi öğretmeni M.A., şikayet üzerine gözaltına alındı. Öte yandan, M.A.'nın öncesinde emniyete giderek kendisinin tehdit edildiğini iddia ederek şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Gözaltı işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen M.A., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

M.A. mahkemece, Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.