1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sözlü'den İmamoğlu'na depremde kayak eleştirisi!
Sözlü'den İmamoğlu'na depremde kayak eleştirisi!

Sözlü'den İmamoğlu'na depremde kayak eleştirisi!

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu 'zamansız tatil' nedeniyle eleştirdi

A+A-

MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü, Elazığ ve Malatya depreminin acıları yaşanmaya devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kayak tatilini sert bir dille eleştirdi.

Deprem yardımlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşması noktasında takip edeceğini söyleyen ve teslim için önce Elazığ'a giden sonrasında ise kayak tatiline çıkan İmamoğlu'nu eleştiren Sözlü, "Türkiye henüz depremin yaralarını sararken, 'deprem yardımlarını teslim etme şovu' tamamlayan şahsın kayak merkezlerinden yayınlanan görüntüleri bu milletin acılarına hiçbir zaman gerçekten ortak olamadıklarının da net göstergesidir. Asla değer yargılarını anlayamadıkları gibi" dedi.

Öte yandan kayak tatili fotoğraflarının basın ve sosyal medyada yayılması üzerine, milliyetçi ve muhafazakar cepheden de İmamoğlu'na gün boyu ağır eleştiriler yöneltildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum