
TBMM Başkanı Kurtulmuş Adana’da vatandaşlarla buluştu
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Çukurova Üniversitesi’ndeki akademik yıl açılışı sonrası Adana’da Ulu Cami, Türk İslam Kültür Merkezi ve Ziya Paşa'nın kabri gibi önemli noktaları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, esnafla bir araya geldi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Adana’da vatandaşlarla bir araya geldi. Çukurova Üniversitesi’nin 2025–2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’nin ardından merkez Seyhan ilçesindeki tarihi Ulu Cami’ye geçen Kurtulmuş, cuma namazının ardından cemaatle sohbet ederek talepleri dinledi.
Cami çıkışında Adana Müftülüğü tarafından Gazze’ye destek amacıyla düzenlenen kermesi ziyaret eden Kurtulmuş, organizasyona emeği geçenlere “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Ardından Adana Müftülüğü Türk İslam Kültür Merkezi’ni gezen TBMM Başkanı, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Kurtulmuş daha sonra Ziya Paşa Parkı’nda bulunan eski Adana Valisi Ziya Paşa’nın kabrini ziyaret ederek dua etti. Kentteki temasları kapsamında Kızılay Caddesi’ne de uğrayan Kurtulmuş, esnafla sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. TBMM Başkanı’na Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ve milletvekilleri eşlik etti.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.