1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Temsa konusunda AK Parti Adana milletvekilleri neden suskun?
Temsa konusunda AK Parti Adana milletvekilleri neden suskun?

Temsa konusunda AK Parti Adana milletvekilleri neden suskun?

Her siyasi görüşten il başkanı, il-ilçe belediye başkanı, milletvekili, oda başkanı konuştu. AK Parti'deki sessizliğin sebebi merak ediliyor.

A+A-

Geride bıraktığımız haftanın tartışmasız en önemli konusu, Temsa'da baş gösteren kriz ve üretimin durmasıyla sonuçlanan süreç oldu.

Taner Talaş / Haber - Yorum / Temsa'da yaşanan krize başta yerel medya olmak üzere ulusal medya yoğun ilgi gösterdi. Adana'nın sahipsizliği ortada iken, hiç beklenmedik bir biçimde ciddi bir şekilde kamuoyu oluştu. İlk önce CHP ve İYİ Parti milletvekillerinin TBMM'de Temsa'ya sahip çıkılmasını dile getirmeleri, MHP ve CHP Adana il başkanlarının mesajları, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Temsa'ya gidip işçilere destek vermesi ve sonrasında ise Sabancı Holding'e gidip Güler Sabancı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşmesi atılan önemli adımlardı.

Fitil ateşlendi, her kesimden Temsa'ya destek mesajları geldi. Uzun yıllardır verilemeyen birliktelik fotoğrafı bugün Temsa'ya destek için verildi. Oda başkanları, farklı siyasi görüşten gelen belediye başkanları bir masada buluştu ve ortak bildiriye imza attılar.

Ancak fotoğraf bir şekilde eksik kaldı.Hatta büyük bir eksiklik vardı. Fotoğrafın yarım kalmasındaki en büyük etken iktidar partisine mensup milletvekilleriydi. CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin ve İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un TBMM kürsüsünde Temsa'nın yaşaması için yaptıkları yürekten konuşmalar hafızalara kazınırken AK Parti Adana Milletvekillerinin dikkat çeken sessizliği hala devam ediyor.

Bu haber için çalışmaya başladığımız süre zarfına kadar AK Parti Adana Milletvekilleri cephesinden Temsa'ya destek mesajı hala gelmedi.

Günün sorusunu kucuksaat.com soruyor:
TBMM'ye Adana'yı temsil noktasında vekil gönderilen 5 AK Partili isim, Temsa hakkında neden konuşmak istemiyor?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum