1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. THK Adana Şube Başkanı Özyürek'ten Başkan Kocaispir'e ziyaret
THK Adana Şube Başkanı Özyürek'ten Başkan Kocaispir'e ziyaret

THK Adana Şube Başkanı Özyürek'ten Başkan Kocaispir'e ziyaret

Türk Hava Kurumu Adana Şubesi Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i ziyaret etti

A+A-

Türk Hava Kurumu Adana Şube Başkanı Talat Özyürek ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan THK Adana Şube Başkanı Özyürek, Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir'e, 31 Mart seçimlerinde halkın takdiriyle görevi devraldıktan sonra yapmış olduğu hizmetler, var olan hizmetlerin devamı ve Yüreğir'de oluşan sinerjiden dolayı Başkan Kocaispir'e teşekkür etti. Yüreğir'in daha iyi yerlere gelmesi için yapılan hizmetler noktasında THK olarak her zaman desteğe ve iş birliğine hazır olduklarını dile getirdi. 

efdso89u0aaodax.jpg

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Kocaispir ise yaptığı konuşmada, "Kökleri itibariyle Türkiye'nin en köklü ve saygın Sivil Toplum Kuruluşları arasında yer alan THK'ya son derece saygı duyduğunu, şehit yakınlarına gösterilen saygı, hürmet ve hassasiyetten dolayı THK'ya teşekkür ediyoruz, Yüreğir Belediyesi olarak THK ile birlikte ilçemize, Adanamıza katkı sunma noktasında elimizi taşın altına koymaya hazırız, THK'yi önemsiyoruz. Birlikte daha güzel işler yapacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

efdso8dvuaizvuw.jpg

Karşılıklı iyi niyet temennileri sonrasında ziyaret anısına THK Adana Şube Başkanı Özyürek, Başkan Kocaispir'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocukluğundan bugüne fotoğraf galerisini hediye etti. THK montunu giyerek THK Adana Şube Yönetim Kurulu ile kameralara poz veren Kocaispir ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

efdso9fu4aadx4q.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.