1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzon teknik direktörü Abdullah Avcı hakemden özür diledi
Trabzon teknik direktörü Abdullah Avcı hakemden özür diledi

Trabzon teknik direktörü Abdullah Avcı hakemden özür diledi

Trabzonspor, Süper Lig'de Adana Demirspor'u 1-0 yendi. Sarı kart gören Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Abdullah Avcı maçın ardından hakemden özür diledi.

A+A-

"Oyun kalitemiz artmaya başladı"

Abdullah Avcı, "Buraya gelene kadarki süreç Beşiktaş maçıyla oyun kalitemizin arttığı ama oyunun karşılığını alamadığımız bir maçtı. Çünkü sakatların, gidenlerin veya oyuncuların Afrika Kupası'ndan dönmesiyle beraber oyun kalitemiz artmaya başladı. Bu arada biz 4 maç kazandık 3 lig 1 kupa, 9 puan ve gol yemeden. Bunlar önemli detaylar" dedi.

"Opsiyonları doğru kullanamadık"

Avcı, "Adana Demirspor iyi bir takım, geçiş dönemi yaşıyorlar. Son 3-4 maçın en iyi ilk yarısını oynadık. Bütün çalıştığımız opsiyonları doğru kullandık. 2-0'ı yakalayabilirdik. Direkten dönen toplar var, rakip kaleci ve savunmanın kurtardıkları var. Rakibin de kaybedecek bir şeyi yoktu. Opsiyonları doğru kullanamadık" ifadelerini kullandı.

"Bu geçiş döneminde kazanmak çok önemli"

Sözlerine devam eden Avcı, "İkinci yarıda da fırsat var. Rakibe bir tane kenar ortasında pozisyon verdik. Kazanmak çok önemli bu geçiş döneminde. Önümüzdeki senenin planlamasını yaparken daha iyi resim verecek, veri verecek bir durumu kazanarak geçmek önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı, "Afrika Kupası'ndan gelenlerin bize katkıları yakın zamanda oyun organizasyon içerisine girdiklerinde daha güçlü bir takım olma yolunda gidiyoruz. Geçiş döneminde altyapıdan gelen oyuncular oldu. Bize katkı sağladılar. Umut için parantez açmak istiyorum. Oynamadığı zamanlar oldu, hep onun hazır zamanını bekledik. Fırsat verdik ve iyi kullanıyor. Daha iyisini yapabilir. Ama bütün takım oyun disiplinine sağdık kaldılar. 3 puan önemliydi" dedi.

"Hakemden özür dilerim"

Avcı, "Hakem hocamızla ilgil iki pozisyonda itirazım oldu. Sarı kart gördüm. Hoca haklıydı kart pozisyonunda. Diğer pozisyonda da biz faul olduğunu düşünüyoruz. Tabii ki bu karar onundur, oradan bir geçiş yedik ve duran top oldu. O faul de değilmiş haklı. Hakemden de bu konuda özür dilerim. Taraftarlarımıza da teşkkür ediyorum. Çarşamba günü tribünleri dolu görmek istiyoruz. Çarşamba akşamı burayı dolduracaklarına inanıyorum" açıklamasını yaptı.

"Fernandez'i koruduk"

Avcı son olarak, "Fernandez'i koruduk. Onun Çarşamba'ya hazır olma ihtimali var. Berat ısınmaya çıkarken riskleri vardı ama sağlık bir biçimde oyunda kaldı. Orta sahada biraz eksiklerimiz var, oınu tutmak zorunda kaldık. Fernandez dönebilir. Orsic'i saymıyorum Mart'tan sonra milli takım arasından sonra bizimle birlikte olacak" ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.