1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Transfer tamam: Emre Akbaba Süper Lig devinde...
Transfer tamam: Emre Akbaba Süper Lig devinde...

Transfer tamam: Emre Akbaba Süper Lig devinde...

Adana Demirspor'un tecrübeli ismi Emre Akbaba için bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Akdeniz ekibinde 2.5 ay sözleşmesi sona erecek olan Emre Akbaba'nın geleceği şekilleniyor. İşte detaylar...

A+A-

Trendyol Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Adana Demirspor forması giyen Emre Akbaba, transferde gündemden düşmüyor. Lacivert-mavili ekiple sözleşmesi sezon sonunda biteceği için birçok kulübü peşine takan başarılı orta saha geleceği hakkında dikkat çeken bir karar almaya çok yaklaştı.

EMRE AKBABA, TRABZONSPOR'A DOĞRU

Süper Lig devi Galatasaray'dan ayrılarak son iki sezonunu Adana Demirspor'da geçiren Emre Akbaba, Adana ekibinde sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. 32 yaşındaki orta saha, Süper Lig'in bir diğer devi Trabzonspor ile temaslara başladı. İki tarafında bu transfere sıcak baktığı ve milli orta sahanın herhangi bir son dakika pürüzü yaşanmadığı takdirde yaz transfer döneminde bu transferin gerçekleşeceği öğrenildi.

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEMESİ CAZİP KILDI

Trabzonspor, Anastasios Bakasetas ve Abdülkadir Ömür'ün ayrılığının ardından 10 numara pozisyonu için birçok alternatif belirledi. Bu alternatifler içerisinde en dikkat çeken isim ise Emre Akbaba'nın olduğu kaydedildi. Bordo-mavili ekip, Süper Lig'de çok fazla tecrübesi olduğundan dolayı ve bonservis bedeli ödenmeyeceği için Emre Akbaba'da karar kıldı.

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Emre Akbaba, Adana Demirspor formasıyla tüm kulvarlarda 65 maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 16 gol ve 6 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.