
Turbeyler’den büyük yürüyüş çağrısı: “Adanaspor için kenetlenme zamanı”
Adanaspor’un hem sportif düşüş hem de yönetim belirsizliğiyle zor günlerden geçtiği dönemde, taraftar grubu Turbeyler camiaya birlik çağrısı yaptı.
Adanaspor’un köklü taraftar grubu Turbeyler, sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir yürüyüş çağrısı yaparak tüm turuncu-beyazlı taraftarları birlik olmaya davet etti. Paylaşımda, tribünlerdeki dayanışmanın bu kez sokakta sergilenmesi gerektiği vurgulanırken, Adanaspor’un içinde bulunduğu zorlu döneme de dikkat çekildi.
Son yıllarda yaşanan hem sportif başarısızlıklar, hem de kulübün devriyle ilgili yaşanan belirsizlikler, camiada ciddi bir huzursuzluk yaratmış durumda. Mevcut başkan Ergin Göleli ile iş insanı Ercan Aslankeser arasındaki devir görüşmelerinin tıkanması, kulübün mali yapısıyla ilgili iddialar ve transfer dosyalarının kapatılmasına dair belirsizlikler, taraftarın endişesini artırdı.
Bu tablo karşısında Turbeyler, kulübün yalnız bırakılmaması gerektiğini vurgulayarak sahaya da tribüne de moral verecek büyük bir birliktelik oluşturmayı hedefliyor.
Taraftar grubunun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“Bugün tribünlerde nasıl omuz omuza duruyorsak, aynı birlik ve coşkuyla sokağa çıkma zamanı! Rengimizi, sesimizi, dayanışmamızı hep birlikte gösterelim. Herkes yanına arkadaşını, kardeşini alsın; kalabalığımız gücümüz olsun.”
Yürüyüşün detayları ise şöyle duyuruldu:
Tarih: 13 Aralık Cumartesi
Buluşma: İnönü Parkı
Saat: 10.00
Turbeyler, çağrısını “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol yapacağız!” sözleriyle tamamlayarak tüm Adanaspor camiasına birliktelik mesajı verdi.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.