1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Türkiye’nin konuştuğu kadının eşi kucuksaat.com’a konuştu
Türkiye’nin konuştuğu kadının eşi kucuksaat.com’a konuştu

Türkiye’nin konuştuğu kadının eşi kucuksaat.com’a konuştu

Eşinin şiddet uyguladığı iddiasıyla basın mensuplarının karşısında davul zurna ile oynayan Çilem Ülkerler'in eşi A.T, boşanma davasını kendisinin açtığını, eşine asla şiddet uygulamadığını söyledi.

A+A-

 

Geçen hafta yaygın basında yer alan haberlere göre, Adana’da Çilem Ülkerler (42), 18 yıllık eşi A.T.'den (45) boşanmasını, oturduğu sitenin bahçesinde davul zurna çaldırarak kutladı.

2 yıl süren boşanma davasını 'zafer' olarak nitelendiren Ülkerler, "Bir gelin nasıl davul zurnayla gidiyorsa, boşandığında da bunu yapabilir" dedi.

Yaşananlar sonrasında Türkiye gündemine oturan, magazin programlarına konu olan kadının eşi A.T kucuksaat.com’a ulaşarak açıklamalarda bulundu.

2-yil-sonra-bosanma-davasini-kazaninca-davul-14210773-o.jpg

İşte A.T’nin açıklamaları:

BOŞANMA DAVASINI BEN AÇTIM

Evvela şunu söylemeliyim ki 18 yıl boyunca birlikte yaşadığım, 2 çocuğumun annesi olan Çilem Ülkerler’in tamamen akıldan uzak bir şekilde böyle bir eyleme girişmesi, kadınların şiddet gördüğü bir Türkiye’de kadınlara benim gibi hürmetkâr bir insanın böyle bir olayda anılması şahsım adına utanç vericidir.

Tüm Türkiye’nin şunu bilmesini isterim ki, eşinden şikâyetçi olup boşanmak isteyen kişi benim. Tüm dava dosyasında boşanma davasını benim açtığım açıkça görülmektedir.

2-yil-sonra-bosanma-davasini-kazaninca-davul-4-14210773-o.jpg

EŞİME ASLA ŞİDDET UYGULAMADIM

2 kız babası olarak evliliğimde geride bıraktığım 18 yıla baktığımda arkadaşlarımın, dostlarımın ve komşularımın şahitliği ile çok rahatlıkla söylüyorum ki eşime asla şiddet uygulamadım, uygulayan da alçaktır.

DAVAYI NEDEN YARGITAY’A GÖTÜRDÜ?

Çilem Ülkerler’in gazetelere verdiği beyanatların tümü yalandır. Şuanda boşanma hükmünü ortadan kaldırmak için Yargıtay’a başvurup itiraz etmiştir. Eşinden boşandığında davul zurna çaldıran, basın mensuplarına “kurtuldum”  şeklinde demeçler veren Çilem Ülkerler, boşandıktan sonra davaya itiraz edip neden Yargıtay’a götürdü?

2-yil-sonra-bosanma-davasini-kazaninca-davul-3-14210773-o.jpg

ARABAMI PARÇALADI, ŞİKÂYETÇİ OLDUM

Eski eşim maalesef dengesizleri ile meşhur olmuş bir insandır. Çok yakın tarihte, Adana’nın işlek bir caddesinde aracımı park ettim. Geldiğimde arabamın birçok yerinin kırılmış olduğunu gördüm. Etraftaki kameralardan yaptığım tespitte büyük bir utanç yaşadım. Boşandığım kişi, 2 masum yavrumu da alet ederek aracıma saldırmıştır. Bu konuyu mahkemeye götürdüm. Hanımefendinin ruh hali ne yazık ki bu şekildedir.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NI GÖREVE DAVET EDİYORUM

Çilem Ülkerler normal biri değildir. Yapılacak olan araştırma ve muayene ile bu durum ortaya çıkacaktır. Tabi ki bu duruma üzülüyorum ancak tedavi olmak da çağımızın gereğidir. Kendisi özel bir okulda öğretmenlik yapmaktadır. Derhal MEB’in duruma müdahale ederek, orada okuyan çocukların da sıhhati gereği görevden el çektirilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.