1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Türkmenbaşı'nda akıllı dönüşler trafik sorununu çözerken trafik kazalarını artırdı
Türkmenbaşı'nda akıllı dönüşler trafik sorununu çözerken trafik kazalarını artırdı

Türkmenbaşı'nda akıllı dönüşler trafik sorununu çözerken trafik kazalarını artırdı

Bulvarda iptal edilen kavşak ve sinyalizasyonlar sonrasında sürücüler zor anlar yaşarken, bölgede yaşayan vatandaşlar gece gündüz trafik kazalarının yaşandığını bildirdi

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkmenbaşı otoyol bağlantısı hazırlık çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde Türkmenbaşı Bulvarı'nda değişiklikler yapılmıştı.

Trafiğin pik yaptığı sabah ve akşam saatlerinde kilitlenen trafiğe çözüm üretmek amacıyla Türkmenbaşı Bulvarı üzerine yapılan akıllı dönüşler sonrasında trafik yoğunluğunda hissedilir seviyede düşüş görülürken, trafik kazalarında ise artış yaşandı.

e7e39326-232c-40eb-b90f-68b0e31e93b1.jpg

Türkmenbaşı Bulvarı üzerinde bulunan kavşak ve sinyalizasyonların iptali sonrasında oluşturulan akıllı dönüşler, bulvarın yapısına uyum sağlayamadığından dolayı sürücüler bulvar üzerinde zor anlar yaşıyor. Dönüşleri kullanan araç kullanıcıları sol şeritte ilerlerken dönüş şeridinde kendilerini bulurken, dönüş sonrasında sağ şeritten yolda devam etmek isteyen sürücüler ise sol şeritten sağ şeride geçişlerde sorun yaşıyor.

942d48fc-d4c6-40d4-a733-fded19ce05ec.jpg

Yaşanan sorunlar sonrasında yaşanan trafik kazaları gece ve gündüz sürekli yaşanmaya devam ederken, Adanalılar araçlarında maddi değer kaybı ve refüje çarpan araçlar nedeniyle kamu kaynakları maddi olarak zarar görüyor.

8f99d2a8-fcc5-4013-abf7-f97163dd8efa.jpg

Kucuksaat.com olarak, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Valiliği ve Adana Trafik Şube Müdürlüğü'nü bölgede kazaları minimuma indirme noktasında çözüme davet ediyoruz.

c7dc1414-93a0-45b7-b375-bd9d4c3ad4aa.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.