1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Uğur Tütüneker: “1 maç kaybettik diye yarıştan kopmadık”
Uğur Tütüneker: “1 maç kaybettik diye yarıştan kopmadık”

Uğur Tütüneker: “1 maç kaybettik diye yarıştan kopmadık”

Adana Demirspor’da Altınordu maçı hazırlıkları sürüyor

A+A-

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da Teknik Direktör Uğur Tütüneker, “Kimsenin endişesi olmasın. 1 maç ile iddiayı kaybettik diye bir şey yok. Altınordu maçında o istekli, arzulu oyunu devam ettirmeye çalışacağız” dedi.

Mavi-lacivertli ekip, ligin 23. haftasında cumartesi günü saat 19.00'da evinde Altınordu ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Uğur Tütüneker, Bursaspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendirirken ligde iddialarının devam ettiğini vurguladı.

aw940677-03.jpg

“İstediğimiz agresifliği veremedik”
Tütüneker, kaybettikleri Bursaspor maçına değinerek, “Bazen çok istediğiniz bazı şeyler olmayabilir. İlk yarı o istediğimiz agresifliği veremedik. İlk yarı kısır geçti. Hatalarımız var.

Kontra ataktan golleri yeyince ikinci yarı golü bulduktan sonra baskılı oynasak yakalayabilirdik. İyi bir atmosfer vardı. Hem bizim hem de Bursaspor açısından” diye konuştu.

“İddiamız sürüyor”
Süper Lig’e çıkmak için iddialarının sürdüğünü kaydeden Tütüneker, “Onu bunu bırakalım. 12 haftamız var ve iddiamız sürüyor. Kimse oyuna gelmesin. Kendi kendimizi yemeyelim.

Biz 4 maçta çok iyi performans sergiledik ama 5. maç böyle olabilir. İddiamız sürüyor. Altınordu ve Menemenspor maçına hazırlanıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın.

1 maç ile iddiayı kaybettik diye bir şey yok. Altınordu maçında o istekli, arzulu oyunu devam ettirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“İstek ve arzuyla sahada olacağız”
Cumartesi günü oynanacak Altınordu maçında seyirci yasağı olmasının kendilerini üzdüğünü aktaran Uğur Tütüneker, şunları söyledi:
“Seyircimize alışmıştık ama yapacak bir şey yok.

Bu maçta istek ve arzuyla sahada olmamız lazım. Bu haftadan sonra 6 günde 3 maç oynayacağız. Fikstür böyle. Bunu böyle atlatmamız lazım.

Belki birileri 7 günde 3 maç oynayacak. Program yapılmış biz de buna uyacağız.”
Altınordu maçının hazırlıklarını sürdüren Adana ekibi, ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladığı antrenmanda düz koşu gerçekleştirdi.

Pas organizasyonları ve şut çalışması ile devam eden antrenman taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.