1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uludağ, “Sağlık hizmetinde de etkin ve başarılıyız”
Uludağ, “Sağlık hizmetinde de etkin ve başarılıyız”

Uludağ, “Sağlık hizmetinde de etkin ve başarılıyız”

Başkan Uludağ'dan sağlık merkezine ziyaret

A+A-

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  Belediye Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kurulu bulunan Sağlık Danışmanlık Merkezini ziyaret etti.  Aile Hekimi Dr. M. Hakan Çevik tarafından karşılanan Başkan Uludağ,  sağlık merkezindeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Sarıçam İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan ve açıldığı 2015 yılından beri Sarıçamlılara hizmet vermeye devam eden Sağlık Danışmanlık Merkezini ziyaret eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, hastalarla görüşerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Uludağ,  Aile Hekimi Dr. M. Hakan Çevik ile de bir süre görüşerek, “Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanabilmesi için var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personeline kolaylıklar diliyorum. Buradaki merkezde 1. Basamak sağlık hizmetlerinin yanı sıra psikolojik ve aile danışmanlığı hizmetleri de verilmektedir.” dedi.

Merkez ziyareti sırasında yetkililerden bilgi alan Başkan Bilal Uludağ, hastalarla sohbet etmeyi ihmal etmezken, çocukları severek onlara birer de hediye takdim etti.

Başkan Bilal Uludağ,  Sağlık Merkezi kurulduğu günden itibaren evde sağlık hizmetinden 76.085, kişisel bakımdan 510, evde sağlık hizmetinden 1237, hemşirelik hizmetinden 20.060, laboratuvar hizmetinden 14.040, lisans ve sporcu sağlığı hizmetlerinden ise 3500, Engelsiz taksi hizmetinden ise 135 kişinin yararlandığını sözlerine ekledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.