
Vali Demirtaş: ''Adana'da kurulacak seranın yeri belirlendi''
Sera A.Ş.’nin yatırımlarından biri olan serayı Adana’da kuracağı müjdesini verdi.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Tarım Kredi Kooperatifleri ortaklığıyla kurulacak Sera A.Ş.’nin yatırımlarından biri olan serayı Adana’da kuracağı müjdesini verdi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ‘Tarımda Milli Birlik Projesi’ kapsamında açıkladığı proje kapsamında Sera A.Ş.’ye 2 bin hektar arazi tahsis edilecek. Proje ile orta vadede Türkiye’de örtü altı sera üretiminin yüzde 25’inin söz konusu yatırımlarla gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, iş dünyası temsilcileri ve kurumların ödüllendirildiği bu yıl 7’incisi gerçekleştirilecek Lokomotif Ödül Töreni hazırlıkları kapsamında Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden’i kabulünde Adana'da kurulacak seranın yerini belirlediklerini vurgulayarak,"Şehrimizde yapılacak yatırımla Türkiye daha ekonomik meyve sebze ile tanışırken yüzlerce kişiye istihdam sağlayacağız” dedi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.