1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Var olan kayıp ve zararlara yeni bir korku eklendi"
"Var olan kayıp ve zararlara yeni bir korku eklendi"

"Var olan kayıp ve zararlara yeni bir korku eklendi"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hatay'da meydana gelen depremin ardından kentte tekrar deprem korkusu yaşandığını belirtirken yardım ve destek çağrısında bulundu.

A+A-

Spor toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un İtalyan antrenörü Vincenzo Montella, ülkesinin basınından Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulundu.

Montella, dün Hatay'da meydana gelen depremlerle ilgili, "Burada insanlar sokaklarda. Var olan kayıp ve zararlara yeni bir korku eklendi. Adana'da yaşıyorum. Kendimi buradaki insanlara duygusal ve fiziksel olarak yakın hissediyorum." dedi.

İtalya'daki yardım kampanyalarına destek çağrısında bulunan Montella, "Bu yardımların ulaşacağına eminim ve birçok kişinin destek olacağını biliyorum. Bu yardımların amacı evsiz kalan insalar için prefabrik evler yapmak olacak. Belediye bir alan belirledi ve evler burada yapılacak." dedi.

Corriere dello Sport'a konuşan Fatih Terim ise depremlerle ilgili, "Ben iyiyim, neyse ki ablam da iyi, onunla telefonda görüştüm ve bana iyi olduğunu söyledi." açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.