1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vatan Partisi Adana’da Akdeniz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Vatan Partisi Adana’da Akdeniz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Vatan Partisi Adana’da Akdeniz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Mahalle sakinlerinin alkışlarla karşıladığı Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, mevcut sistemin sonuna gelindiğini vurguladı.

A+A-

Vatan Partisi Adana’da Akdeniz Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Akdeniz Taziye Evi Sokağı’nda gerçekleşen buluşmaya Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Vatan Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Suseven ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Yağrı katıldı. 31 Mart İdari ve Mahalli Seçimleri’ne sayılı günler kala gerçekleşen buluşmaya mahallelinin ilgisi yoğun oldu.

b2-010.jpg

Mahalle sakinlerinin alkışlarla karşıladığı Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, mevcut sistemin sonuna gelindiğini vurguladı. Bursalı konuşmasında, “Türkiye’nin önündeki tüm problemler ancak üreterek aşılır. Vatan Partisi demek üretim demektir. Türkiye’nin sorunlarını çözecek kaynak var. Baş tacımız üretici olmazsa, faizci olursa kaynaklar oraya gider. O nedenle sistem bitti. Sistemin partileri bu sorunlara cevap üretemiyor. Vatan Partisi dışında hiçbir partide bu milletin sorununu çözecek program yok.” dedi. Türkiye’nin problemlerini çözmeden Adana’daki problemlerin de çözülemeyeceğini söyleyen Bursalı, “ Türkiye’nin önünde çok köklü çözümler var. Belediyeler hizmetten uzaklaşıp şirketleşmiş. Kamu adına yapılacak bütün işler şirketlere verilmiş. Biz belediyelerimizde şirketleşmeyi reddediyoruz ve kamu bayrağını açıyoruz. Rant için değil halk için belediye anlayışı bizim sistem partilerinden temel farkımız. İnsanlarımız sadaka değil iş istiyor, üretim ve yatırım istiyor. Sadakacı partilere bu seçimde dur diyelim.” dedi. Vatan Partisi olarak alınlarının açık ve başlarının dik olduğunu söyleyen Bursalı, “Milletimize çözüm getiriyoruz. İnsanlarımızın önüne pırıl pırıl adaylar çıkarıyoruz. Akdeniz mahallemizden hem buradaki mahalle sakinlerimize hem de Adanamızın tüm mahallelerine sesleniyoruz. 31 Mart günü oyunuzu Vatan Partisi’ne verin, Vatan Partisine omuz verin ve Türkiye’nin yakın geleceğini kurtaralım.” dedi. 

Buluşmada konuşan Türkiye’nin karşılaştığı her sorundan çıkması için Vatan Partisi’ne ihtiyacı olduğunu aktaran Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Ahmet Suseven, “Siyasi partilerin niteliğinde öyle bir düşüş var ki bu düşüş sloganlarına da yansıyor. Diğer adayların sloganlarına baktığım zaman kendimi ilkokul sınıf başkanı seçimlerinde gibi hissediyorum. Şimdi bir de Vatan Partisi’nin sloganlarına bakalım. ‘Rantçı sisteme son! Kamu hizmetinde devrim’ diyor. ‘Vatan Bütünlüğü ve Üretim Devrimi’ diyor. Şu sloganların esası her şeyi anlatmaya yetiyor.” dedi. Siyasi Partilerin arasındaki sınırların kalktığını belirten Suseven, “Sistem Partisi adayları bu parti aday göstermedi mi beni, başka partiye geçerim. O beni aday yapmıyor mu parasını verir başka yere giderim, oradan aday olurum diyorlar. Siyasi Partilerin programları kalmamış. CHP diye verdiği oy HDP çıkıyor. AK Parti diye verdiği Yeniden Refah çıkıyor. Millet kendi partisine oy veremez hale gelmiş. Sistem partilerinin sonu gelmiştir. Vatan Partisi ise kendinden, kadrolarından ve programından emindir. ” dedi. Vatan Partisi’nin belediyeciliğinde israf döneminin sonu ereceğini vurgulayan Suseven, “Seçim döneminde harcanan paralarla israf bitirilir. Uyuşturucuyla mücadele edilecek kaynaklar yaratılır, Adana’da sökülen narenciye ağaçları kurtarılır, Akdeniz mahallesinin arıtma sorunu çözülür. Vatan Partisi belediyeciliğinde bu sorunların hepsini çözeceğiz. Belediyeyi şirketlerin, mafyaların elinden kurtaracak ve hizmet makamı haline getireceğiz. Taşeronu bitireceğiz.” dedi. Halkı halk meclisleri kurarak yönetime dâhil edeceklerini söyleyen Suseven, “Sorunları milletimiz ile birlikte çözeceğiz. Aynı burada, Akdeniz mahallesinde olduğu gibi halk meclisleri kuracağız. Mahallede gezinen siyasi kabadayıların karşısına birlikte dikileceğiz. Gelin hem Vatan Partisi’ne oy verin hem de üye olun, Partimizi birlikte yönetelim ve Türkiye’nin sorunlarını birlikte çözelim” dedi.

b3-004.jpg

Program bitiminde Akdeniz Mahallesi önderlerinden Sait Doğan’a Vatan Partisi Genel Sekreteri tarafından parti rozeti takıldı. Vatan Partisi’ne üye olan Doğan, “Vatanı müdafaa için Vatan Partisi’nde nefer olmaya geldim. Türkiye’nin 10 yıl içerisindeki en genç Cumhurbaşkanı bu partiden olacak. Partimle gurur duyuyorum.” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.