1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ve Sarıçam çöplüğü Devletin gündemine girdi: Çöplük kalkacak
Ve Sarıçam çöplüğü Devletin gündemine girdi: Çöplük kalkacak

Ve Sarıçam çöplüğü Devletin gündemine girdi: Çöplük kalkacak

31 Mart yerel seçimlerine zaman giderek daralırken Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayları, seçim çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

A+A-

Adayların çalışmalarına Ankara’dan gelen üst düzey isimlerde de destek veriyor, halktan oy istiyor.

BAKAN YARDIMCISI SAĞLAM’DAN YILLARIN KANAYAN YARASINA NEŞTER

Cumhur İttifakının Sarıçam’da düzenlediği açık hava toplantısında konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Sarıçam’ın vizyonuna yakışmayan ‘Sarıçam Çöplüğünün’ ortadan kaldırılacağını söyledi. Bakan Yardımcısı Sağlam, yıllardır bölgenin kanayan yarasına neşter vuracaklarını ve halk arasında Sofulu çöplüğü olarak bilinen alanın arındırılacağını ifade etti.  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın ev sahipliğinde Yavuz Sultan Selim Mahallesinde düzenlenen ve miting havasında geçen toplantıya katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Cumhur İttifakının adayı Bilal Uludağ’ın Sarıçam’da seçim kazanmak gibi bir kaygısının olmadığını, ancak beklentilerinin 31 Mart’ta rekor bir oy ile Sarıçam’ı yeniden kazanmak olduğunu belirtti. Başkan Bilal Uludağ’ın yaptığı çalışmalarının takdire şayan olduğunun altını çizen Bakan Sağlam üçüncü dönemi ile Sarıçam’a altın çağını yaşatacağına inancının tam olduğunu söyledi.

"GELECEĞİN SARIÇAM'INI İNŞA EDİYORUZ"

Kendisine desteğe gelen coşkulu kalabalığa seslenen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, iki dönemdir görev yaptığı Sarıçam İlçesini geleceğe hazırladıklarını söyledi.  Hayata geçirdikleri projelerle ilçesine yeni bir vizyon ve kimlik kazandıklarını ifade eden Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkanı Adayı Bilal Uludağ, üçüncü döneminde yapacakları projelerle geleceğin Sarıçam'ını inşa edeceklerini belirtti. Başkan Uludağ, şöyle konuştu: “Son yıllarda artan nüfusu ve her geçen gün gelişen ve değişen yüzü ile ilçemiz adeta Adana'nın parlayan yıldızı haline geldi. Bu değişim ve gelişim hız kesmeden devam ediyor. Bu noktada amacımız önümüzdeki dönem için, hazırladığımız ve planladığımız projelerimizi hayata geçirerek yakaladığımız bu vizyonu daha ileri noktalara taşımak olacak.”

Kaynak: 5 Ocak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.