1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vefa ziyaretlerinin bugünkü durağı: Mahmut Çelikcan
Vefa ziyaretlerinin bugünkü durağı: Mahmut Çelikcan

Vefa ziyaretlerinin bugünkü durağı: Mahmut Çelikcan

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, vefa ziyaretlerine bugün Yüreğir Belediyesi eski Başkanı Mahmut Çelikcan ile devam etti.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Şerif Güler'den koltuğu devralan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, 'vefa ziyaretleri' olarak isimlendirdiği ziyaret turuna bugün Yüreğir Belediyesi eski Başkanı Mahmut Çelikcan ile devam etti.

y1-005.jpg

Mahmut Çelikcan'ı ofisinde ziyaret eden Mehmet Ay, "İki dönem boyunca Yüreğir ilçemizde gerçekleştirdiği aralıksız hizmetlerle hemşehrilerimizin gönlünde taht kuran, yaptığı hizmetler kadar şaibesiz ve lekesiz 'AK Belediyecilik' anlayışını ziyadesiyle hayata geçiren sayın Çelikcan'ın bundan sonra da engin görüş, öneri ve tecrübelerinden istifade etmek istiyoruz." dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çelikcan ise, "Kutlu yolculuğumuzda bayrağı devralan İl Başkanımız Mehmet Ay kardeşimize, Milletvekilimiz Sayın Tamer Dağlı ve misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bir kez daha Adana'mız için hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

y3-004.jpg

Ziyarette Başkan Ay'a AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve Adana Demirspor Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Kar da eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.