1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vursavuş: Kamu arazisini özel sağlık tesisine dönüştüren meclis üyelerini Adanalı vicdanında iyi yere koymayacak
Vursavuş: Kamu arazisini özel sağlık tesisine dönüştüren meclis üyelerini Adanalı vicdanında iyi yere koymayacak

Vursavuş: Kamu arazisini özel sağlık tesisine dönüştüren meclis üyelerini Adanalı vicdanında iyi yere koymayacak

Adana'da RTÜK binasının bulunduğu kamu arazisinin özel sağlık tesisine dönüştürülmesi oylaması öncesi konuşma yapan Vursavuş'un çabası sonuçsuz kaldı.

A+A-

CHP Adana Büyükşehir ve Seyhan Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan RTÜK binasının yer aldığı arsanın özel sağlık tesisine dönüşmesi için yapılacak oylama öncesinde söz aldı.

Vursavuş, söz konusu arsanın özel hastaneye dönüştürüldüğünde cadde üzerinde bulunan trafiğe ek trafik yükü getirileceğini, firmadan ek otopark istenilse bile firmanın mahkeme kararı ile otopark yapılmasını önleyeceğini söyledi.

Adanalının alınacak bu karardan rahatsız olacağını, her şeyin kuralına göre yapılsa bile kamu vicdanının dikkate alınması gerektiğini, kamu arazisinin özel sağlık tesisine dönüştürülmesi için yapılacak oylamaya evet oyu verecek meclis üyelerini kentte yaşayanların iyi hatırlamayacağını belirten Vursavuş, "Özel hastane olur, vatandaşa ücretsiz hizmet verir ben de buna evet derim ancak bu oylama geçtiği takdirde özel bir işletmenin kasasına fayda sağlanacak. Burası kamu hizmet alanıdır öyle de kalmalıdır." dedi.

Yapılan oylama sonucunda CHP'li 3 meclis üyesinin ret oyuna karşın kamu arazisi AK Parti, MHP ve CHP'li meclis üyelerinin oylarıyla özel sağlık tesisine dönüştürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.