1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yağmur yağdı sen yoksun!
Yağmur yağdı sen yoksun!

Yağmur yağdı sen yoksun!

Adana siyaseti sele kapılmadı, iki kişi hariç!

A+A-

Metrekare başına 283 kilogramlara varan yağışın düştüğü Adana’da, son 60 yılın en ağır yağmur felaketinin yaşanması sonrasında tüm kurumlar, atanmışlar ve seçilmişler, yaşanan mağduriyetleri giderme noktasında gösterdikleri çabayla takdir kazandılar.

Haber - Yorum / Çok ciddi mağduriyetlerin oluşmasına rağmen ciddi bir şikâyete rastlanmadı. Gerek siyasilerin gerekse bakanlıkların olağanüstü gayreti vatandaşı mutlu etti. AK Parti ve CHP’li milletvekilleri, belediye başkanları il başkanları olağanüstü gayret gösterdiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in devreye girip tüm bakanlıkları koordine etmesi sonrasında mağdur vatandaşlara hızlıca çözüm üretildi.

ADANA SİYASETİ SELE KAPILMADI, 2 KİŞİ HARİÇ

AK Parti ve CHP tam kadro sahada yerini alırken, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy sadece bir tweet ile Adana’da yaşanan sel felaketini geçiştirmesi ve İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu’nun ise yaşanan felaket sonrasında sesini çıkarmaması dikkatlerden kaçmadı.

Adana seçmeninin oylarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderilen, Adana’yı ve Adanalıyı temsil için vekâlet görevi verilen iki Adana Milletvekili, kentte yaşanan sel felaketi sonrasında seçmen nazarında sınıfta kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.