1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yardım kolileri Kızılay'a teslim edildi
Yardım kolileri Kızılay'a teslim edildi

Yardım kolileri Kızılay'a teslim edildi

Adana Minibüsçüler Odası ve yönetiminden depremzede çocuklara kazak yardımı

A+A-

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (Adana ESOB) bağlı Minibüsçüler Odası ve yönetimi tarafından hazırlanan yardım kolileri depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek tarafından Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'ya teslim edildi.

Elazığ'da meydana gelen ve can kayıplarının yaşandığı 6.8 şiddetindeki depremin yaralarını sarmak için seferber olan Adanalı esnafın deprem bölgesine yardımı devam ediyor.

kizilaya-deprem-yardimi-2-1.JPG

Adana ESOB'un başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde, ilk etapta hazırlanan ve içerisinde kuru gıda maddeleri ile kışlık çorapların yer aldığı yardım kolileri Türk Kızılayı koordinesinde deprem bölgesine gönderilmişti.

Adana ESOB'a bağlı Minibüsçüler Odası ve yönetimi de kazak bağışıyla kampanyaya destek verdi.
Adana Minibüsçüler Odası adına alınan kazakların yanı sıra, Adana ESOB ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, Minibüsçüler Odası Başkanvekili Navaf Ok, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Okşak ve Mehmet Batur tarafından şahsen bağışlanan kazaklar depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'ya teslim edildi.

BAŞKAN SÖZÜTEK'TEN DESTEK ÇAĞRISI
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, felaketin yaşandığı ilk günden itibaren maddi ve manevi depremzedelerin yanında olduklarını belirterek, depremin açtığı yaralar sarılana kadar desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Deprem nedeniyle aileleriyle birlikte soğuk kış gününde sokakta kalan çocukların yaşadığı zorluklara dikkat çeken Başkan Sözütek, bağışlanan kazaklarla bir nebze de olsa depremzede çocukların yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını ifade etti.  

99999.jpg

Açıklamasında Adana ESOB'un başlattığı yardım kampanyasının devam ettiğini de hatırlatan Başkan Nihat Sözütek, Birliğe bağlı odalara, kooperatiflere, esnaf ve sanatkarlar ile Adanalılara çağrıda bulunarak yardım kampanyasına destek istedi.

Yardım kolilerini teslim alan Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, gösterilen duyarlılıktan ötürü Başkan Nihat Sözütek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Elazığ'da yaşanan felaketin ardından Türk milletinin hamiyetperverliğini bir kez daha gösterdiğini dile getiren Başkan Ramazan Saygılı, "Türk Kızılayı, Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremin ardından depremzedeler için "Haydi Türkiye İyilik Sensiz Olmaz" ve "Gün Elazığ İçin Birlik Olma Günü" sloganlarıyla yardım kampanyası başlattı.

Kızılay'ın kampanyalarına hayırsever vatandaşlarımız yoğun destek verdi. Yapılan yardımlar sayesinde Elazığ ve Malatya'da depremin yaraları hızla sarılmaya başlandı" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.