1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. ‘Yaşamak bize kalandır hâlâ’ diyenler imza gününde buluştu
‘Yaşamak bize kalandır hâlâ’ diyenler imza gününde buluştu

‘Yaşamak bize kalandır hâlâ’ diyenler imza gününde buluştu

Gazeteci Başar Şeker’in korona günlerinde kaleme aldığı ‘Yaşamak Bize Kalandır Hâlâ’ adlı kitabının ilk imza günü, eserin yayıncısı Karahan Kitabevi’nde gerçekleştirildi.

A+A-

Gazeteci Başar Şeker’in korona günlerinde kaleme aldığı yazılarından oluşan ‘Yaşamak Bize Kalandır Hâlâ’ adlı kitabı için ilk imza günü etkinliği, eserin yayıncısı Karahan Kitabevi’nin İnönü Parkı yanındaki merkezinde düzenlendi. Tüm dünya gibi Türkiye’nin de eve kapandığı hüzünlü korona günlerinde kaleme aldığı kitabında umudu, sevgiyi, aşkı işleyen Başar Şeker, kitabını Adanalılar için 27 Kasım Cumartesi günü imzaladı.

96fc8b92-7644-4d9f-9002-5177220c112b.jpg

İÇE DÖNÜK GÜNLERİMİZİN BİR ÜRÜNÜ

Karahan Kitabevi etiketiyle raflardaki yerini alan ‘Yaşamak Bize Kalandır Hâlâ’, korona günlerinde yaşadığımız hüznün umutla harmanlanarak bir araya geldiği deneme türündeki yirmi dört yazıdan oluşuyor. Özellikle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu içe dönük günlerimizde kaleme alınan bu yazılara, Türk ve dünya şairlerinin şiirlerinden alıntılar da eşlik ediyor. Kapak resminin Adanalı ressam Sevinç Kökenler’e ait olduğu kitaba, Çukurova Üniversitesi Türk Dili Öğretim Görevlisi Neşe Apaydın da kaleme aldığı önsözle katkıda bulundu. Başar Şeker’in ‘Yaşamak Bize Kalandır Hâlâ’ adlı eseri; D&R, Kitapyurdu, İdefix başta olmak üzere kitap satılan tüm internet siteleri ve kitabevlerinden edinilebiliyor.

05867bcd-0df1-4de2-b9ce-fcd08ed1b36b.jpg

YOĞUN KATILIM

‘Yaşamak Bize Kalandır Hâlâ’ kitabının imza gününe kapak resminin ressamı Sevinç Kökenler, kitabın önsöz yazarı Neşe Apaydın başta olmak üzere Çukurova Üniversitesi’nden Prof. Dr. Nejat Erk, Prof. Dr. Mustafa Apaydın, Prof. Dr. Çetin Derdiyok, Mazlum Boru Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Mangtay, Portakal Çiçeği Karnavalı Koordinatörü İlhami Günsel, Girişimcilik Ekosistemi Derneği Başkanı Esra Özden, siyasetçi Bekir Sıtkı Özer, gazeteciler Mehmet Uluğtürkan, Murat Yıldız ve çok sayıda kişi katıldı.

eb605158-5856-40ae-9e07-3cc7e3e24437.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.