1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Yeni bir başlangıç için Akdeniz’de “PİNK HAYAT” var
Yeni bir başlangıç için Akdeniz’de “PİNK HAYAT” var

Yeni bir başlangıç için Akdeniz’de “PİNK HAYAT” var

Yeni bir başlangıç için Akdeniz’de “PİNK HAYAT” var

A+A-

Akdeniz’in eşsiz koylarından birisi olan Büyükeceli’de yeni bir başlangıç yapmak isteyen ailelere, Pink Hayat Motel “Bir tutam Akdeniz” sunuyor. Doğa harikası koyda, mavi ile yeşil buluşuyor ve deniz kristal berraklığı ile sizi karşılıyor.

PİNK GRUP & BÜYÜKECELİ OTELCİLİK

Konaklama konseptleri arasında; Pink Hayat Motel, yazlık kiralık villalar, apart konut seçenekleri ile konuklarına sağlıklı ve güvenli tatil imkanları oluşturan Pink Hayat Motel, butik otel konseptinde. 

 Denize sıfır “Pink Hayat Motel” tesislerinin içerisinde muhteşem deniz manzarasıyla, taze deniz ürünleri servisi ile Sandal Meze Balık Restoranı da konuklarına hizmet veriyor. Ayrıca günübirlik konaklama yapacak aileleri, deniz manzaralı ve bahçe konseptli  17 villa, 30 adet 2+1 apart daireler gibi cazip ve avantajlı seçenekler sunuyor.

df548947-e6f8-472a-8c68-96eb53346554.jpeg

 

DOĞA VE DENİZ KUCAKLIYOR

Doğa güzelliklerinin yanında konuklarına amatör balık avcılığı, dağ yürüyüşü ve tekne gezileri gibi aktivitelerle tatili renklendiren Pink Hayat Motel’in Apart ve villa müşterileri için “Pink Hayat Motel” plaj tesisleri de ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor. Büyükeceli Koyu, Taşucu’ndan sonra Antalya yolu 30. km’ de bulunuyor ve ulaşım kolaylığı acısından iyi bir tatil yapmak isteyenlerin tercih nedenine dönüşüyor. 

dbce3404-a1ef-4855-af79-495495962311.jpeg

KEYİF, HUZUR VE AKTİVİTE BİR ARADA

Pink Hayat Motel’in butik konseptine entegre restoranında zengin mutfağıyla tatilcilerin hem ruhunu hem de damak tadını düşünen, deniz ve doğayı birlikte keşfetmeyi vaat eden bir seçenek olduğunun altını çizen Pink Grup ve Büyükeceli Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Biçer, tatilden beklenen ve aranan bir çok avantajın yanında aileler için de avantajlı fiyat seçenekleriyle hijyen, huzur ve konforu bir arada sunduklarını kaydetti.

39dada2b-2928-44cf-beab-7a28ce0b5595.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.