1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı: “Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet’in ışığında yürümeye devam edeceğiz.”
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı: “Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet’in ışığında yürümeye devam edeceğiz.”

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı: “Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet’in ışığında yürümeye devam edeceğiz.”

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajında, “Atatürk, aklın, bilimin ve çağdaşlığın sembolüdür. Onun gösterdiği yolda yürümeye ve Cumhuriyet değerlerini yaşatmaya kararlıyız” dedi.

A+A-

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Demirçalı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız günün  yıldönümünde, onu bir kez daha saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Atatürk, yalnızca bir ulusun kurtarıcısı değil; aklın, bilimin, özgürlüğün ve çağdaşlığın sembolüdür. Bizler, onun gösterdiği yolda yürümeye, Cumhuriyet değerlerini yaşatmaya ve geleceğe taşımaya kararlıyız.

10 Kasım, yas tutmanın ötesinde; Atatürk’ün fikirlerini, ilkelerini ve mücadelesini yeniden hatırlama, aynı kararlılıkla geleceğe yürüme günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, çağdaş Türkiye’nin mimarı Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlayışımızın 87'nci yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.