1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Yüreğir’de emekliler kütüphanede buluşuyor
Yüreğir’de emekliler kütüphanede buluşuyor

Yüreğir’de emekliler kütüphanede buluşuyor

Tesise gelen emekliler hem sohbet ediyor, hem de çay ve ikramlar eşliğinde kitap okuyarak vakitlerini verimli bir şekilde değerlendiriyor.

A+A-

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in ilçede hayata geçirdiği projelerden biri olan "Emekli Kütüphanesi', özellikle kış günlerinde emekli vatandaşların buluşma noktası oluyor.

Yüreğir Belediyesinin Kışla Mahallesi Çamlık Caddesi'nde hizmete sunduğu Kışla Emekli Kütüphanesi, mahalle sakini emekli vatandaşların buluşma noktası oluyor. Mahalle sakini emeklilerin arkadaşları ile birlikte vakit geçirip sohbet ettikleri, okuma köşelerinde bulunan dergi, gazete ve kitaplardan yararlanarak sosyalleşme imkanı buldukları tesis, haftanın 6 günü hizmet veriyor. Tesise gelen emekliler, görevliler tarafından sunulan çay ve ikramlar eşliğinde kitap, dergi ve gazete okuyarak vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı buluyor.

Yüreğir’de emekliler kütüphanede buluşuyor

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Kıymetli büyüklerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, sosyal, kültürel, sanatsal etkinliklere katılmalarını teşvik etmek, sağlıklı olma bilinci kazandırmak ve toplum içinde aktif rol almalarını sağlamak için ilçemizde yeni sosyal alanlar oluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Yüreğir’de emekliler kütüphanede buluşuyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.