1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yusuf Özer'den Sarıçam'da "Gönüller İttifak" Vurgusu
Yusuf Özer'den Sarıçam'da "Gönüller İttifak" Vurgusu

Yusuf Özer'den Sarıçam'da "Gönüller İttifak" Vurgusu

Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Av. Yusuf Özer, Sarıçam'a vizyon getirecek projelerle sahaya indi

A+A-

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan a. Adayı Av. Yusuf Özer, projelerine dair bilgiler vererek Sarıçam'da çıtayı tempoyu yükseltmeye devam ediyor.

a846e8a6-3b9a-4a20-a65d-a6d17a0178d1.jpg

Özer, 2024 yerel seçimler kapsamında şuana kadar Adana'da en kalabalık aday tanıtım toplantısına atan isim oldu. Detaylı bir biçimde Sarıçam'a dair projelerini paylaşan Özer'in açıklamaları sonrasında Özer'i dinleyenler uzun süre alkışlayarak destek verdi. İşte o konuşmadan önemli başlıklar;

25523959-5815-4981-99e7-85a5ea39674e.jpg

"SARIÇAMLI 'HALİÇ'İN SİMONLARI' OLMAYACAK!"

Yıllardır ihmal edilmiş, dışlanmış, engellenmiş, üvey evlat muamelesi görmüş bir ilçedeyiz. Dünyanın en güzel bölgesi çöplüğe mahkum edilmiştir. Türkiye'nin her bir yerinden üniversite okumaya gelen çocuklarımız çöplüğün karşısında okuyor. Sporcular hemen çöplüğün yanındaki stadyumda maç yapıyor, İnsanlarımız 7/24 çöplüğün etrafında çöpe mahkum ediliyor. Sarıçamlı hemşerilerim Çöplükte yaşamaya mahkum edilen “Haliçin Simonları” olmayacaktır.

991fb7ee-7a6c-4bc7-a732-73722a232cbd.jpg

İlçemizi bu durumdan hep beraber çıkartıp; çağdaş, modern, tertemiz ve yem yeşil bir ilçe  yapacağız.  Çöplüğü buraya engel olarak koyanlar,  kaldırmayan ve kaldıramayanlar  utansın. Çöplüğü Sarıçamdan kaldıracağız!

 

 

"ADANA'DA KİŞİ BAŞINA DÜŞEN YEŞİL ALAN SANDALYE KADAR"

Bereketli Çukurova bölgemizin şehirleri ilçeleri, sanki çorak ve çöl bölgesi şehirleri gibi, toz toprak içinde, yeşil alandan ve temizlikten mahrum kalmış. Bugün Adana'mızda kişi başına düşen yeşil alan miktarı nedir biliyor musunuz sadece 07M2, yani oturduğunuz sandalye kadar bir yer. Türkiye standardı bu miktarın en az 10 m2 olmasıdır. Dünyada en yüksek yeşil alan şu an kişi başına 22m2 ile Norveç'tir.

Biz ne yapacağız biliyor musunuz? Kişi başı 25m2 ile  Sarıçam’ı sadece Türkiye’nin değil Dünyanın en YEŞİL Şehri yapacağız. Değerli İYİ dostlarım, ilçemizde işsizliği,  geçim sıkıntısını, açlığı Doğal ve YEŞİL Kalkınma programımızla yeneceğiz. Sarıçam'ın gelecekteki en büyük zenginliği DOĞALLIĞI ve yeşilliği olacaktır. Yani bizim ilçemiz ne kadar doğal kalır, ne kadar yeşil kalır, ne kadar temiz ve düzenli olur ve bu özelliklerimiz üzerinden bir kalkınma modeli geliştirirsek ancak o zaman en zengin ilçe oluruz. Bunun için çok orijinal projelerimiz var.

64d37f19-c25d-4e3f-92dd-b19d3303b2e7.jpg

İLÇEMİZİ 'YEŞİL SARIÇAM' YAPACAĞIZ

İlçemizi YEŞİL SARIÇAM Yapma yolunda ilk adımı bugün sizlerle başlatacağız. 

Şu gördüğünüz Fıstık çamı fidanlarından aşağıda herkese vereceğiz. Sizden ricam herkes bu fidanı bahçesine diksin ve İnşallah Sarıçam’a başkan olduğumuzda her 2 Aralık Gününü YEŞİL SARIÇAM Günü olarak organize edip tüm vatandaşlarımıza fidan dağıtacağız. Değerli dostlarım, güzel Bir Türk Ata sözümüz vardır. Der ki; “Ağılda oğlak doğsa, ovada otu biter”

7b4540ee-2120-472c-af20-9f9beca3e51d.jpg

Bizde de Sarıçam sözü olsun;

“Sarıçam'da çocuk doğsa, ormanda fidanı dikilir”.

Sarıçamda doğan her çocuk için onun adına plakalı bir fidan dikeceğiz onu çocuğumuzla birlikte bakıp büyüteceğiz.

da1f673f-32b9-4642-9769-5aaec10f082e.jpg

"GÖNÜLLERLE BİRLEŞECEĞİZ, GÖNÜLLERDE İTTİFAK YAPACAĞIZ"

Sarıçamın sorunlarını çözmede birlik olacağız, Sarıçamın geleceği, çocuklarımızın geleceği için omuz omuza olacağız. Bizim için asil olan ilçemizde yaşayan insanımızın, refahı, huzuru mutluluğudur. Onun için hiç bir parti ayrımı gözetmeden insanımın gönlünü kazanacağız onlara hizmeti en kutsal görev  bileceğiz. Peygamberimiz diyor ki, “En hayırlınız İnsanlara en faydalı olanınızdır”. Biz insanlarımıza nasıl faydalı oluruz onu düşüneceğiz. Korkuyla örülen duvarları sevgiyle yıkacağız,

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.