1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Yüzbinlerce insan Adana'ya akın etti!
Yüzbinlerce insan Adana'ya akın etti!

Yüzbinlerce insan Adana'ya akın etti!

13 Nisan günü başlayan ve 21 Nisan'a kadar sürecek olan Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kentin bir çok noktasında etkinlik düzenlenirken, Adana'ya şehir dışından yüzbinlerce insan geldi.

A+A-

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl Kültür Bakanlığı Kültür Yolu Festivallerine dahil edilerek dün başladı. Karnaval coşkusu tüm kenti sardı.

Dün gün boşunu şehir dışından gelen yüzbinlerce vatandaş Adana'nın tarihi turistik yerlerini gezip, damak çatlatan lezzetlerini tatma imkanı buldu. Karnavalın etkisi tüm cadde ve sokaklara sirayet etti. Karnaval kostümünü giyip dışarı çıkan vatandaşlar dans edip eğlendi.

Yüzbinlerce insan Adana'da akın etti!

Karnaval kapsamında Atatürk ve Merkez Park ile Adana Müzesinde bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Akşamları ise hem Atatürk hem de Merkez Park'ta sevilen sanatçılar hayranlarıyla buluşuyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan eğlence gün boyu devam edip gece konser ile son buluyor. Adana sokaklarında tam bir coşku hakim.

Yüzbinlerce insan Adana'da akın etti!

Adana'ya dışarıdan gelen vatandaşlar kendi ve karnavalı çok beğendiklerini belirterek, hem eğlenceler, hem hava, hem de yemeklerin çok güzel olduğunu söyledi. Karnaval 21 Nisan günü son bulacak. Karnaval çerçevesinde yemek stantları Merkez ve Atatatürk Parkında 17 Nisan'dan itibaren açılacak.

Yüzbinlerce insan Adana'da akın etti!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.