1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Zeydan Karalar: Adana bu yaz sinek sorunu yaşamayacak
Zeydan Karalar: Adana bu yaz sinek sorunu yaşamayacak

Zeydan Karalar: Adana bu yaz sinek sorunu yaşamayacak

Başkan Karalar, tartışmalara neden olan sinekle mücadele hakkında kucuksaat.com'a önemli açıklamalarda bulundu

A+A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kucuksaat.com kurucusu Taner Talaş'a konuştu. Özellikle sosyal medyada yaz aylarının gelmesiyle birlikte sinek sorununun ortaya çıktığı haberlere dair Taner Talaş'a açıklamalarda bulundu.

Başkan Karalar, "31 Mart 2019 seçimlerinde göreve geldiğimiz zaman zarfında, larva ile mücadele etme şansımız yoktu. Gerek tarih olarak gerekse göreve yeni gelmemizden dolayı sinekle mücadele edilecek dönemde değildik. 2019 yazında hemşehrilerimiz sinekle mücadele noktasında büyük sorun yaşadı. Ancak geçmiş yıldaki tecrübeye binaen bu yıl koronavirüs ile mücadele etmemize rağmen sinek ve larva ile mücadeleyi ihmal etmedik. Takviye ekip ve araçlarla ciddi mücadele verdik. Gündem koronavirüs olmasına rağmen bizim gündemimizde sinekle mücadele hep oldu ve olacak. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." dedi.

Konuşmasına devam eden Karalar, "Bu yıl şikayetler geçen yıla oranla sinek şikayetleri yüzde 80 azaldı. Elimizdeki istatistiklerle sahada mücadele ediyoruz. Yüzde 20 şikayeti de bitirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Adana geniş alana yayılmış bir il. 15 ilçede vatandaşlarımıza herhangi bir bahanenin arkasına sığınmadan hizmet götürmeye devam ediyoruz. Adana bu yaz sinek sorunu yaşamayacak." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum