1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Zeydan Karalar Aladağ'da: Çalışmaya devam, hizmete devam
Zeydan Karalar Aladağ'da: Çalışmaya devam, hizmete devam

Zeydan Karalar Aladağ'da: Çalışmaya devam, hizmete devam

Başkan Zeydan Karalar Aladağ'da çok sayıda köyü ziyaret etti, muhtarlarla buluştu, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı, seçim ofisi açılışına katıldı.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu Aladağ ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi, ilçe halkıyla buluştu, Köprücük, Karahan, Kışlak, Gökçeköy, Kızıldam, Dölekli, Akören, Kökezli, Soğukoluk, Kıcak, Büyüksofulu, Gerdibi, Sivişli, Posyağbasan köylerine ziyaretler gerçekleştirdi. Aladağ'da mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, ilçenin dört bir köşesine yapılan hizmetleri anlatttı.

aladag-4.jpeg

ADANMIŞLIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yeni dönemde yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, "Çok zor şartlarda devraldığımız belediyemizi önce ayağa kaldırdık, sonra hizmet edebilir hale getirdik, ardından devasa hizmetleri borçsuz yapabilir duruma geldik. Üstelik bunu pandemiye ve depreme rağmen gerçekleştirdik. Uyguladığımız mali disiplin ve bize has yönetim tarzımızla mali mucizeye imza attık. Hizmet ederken siyasi parti ayrımı, oy hesabı yapmadık. Adana'mız için, hemşehrilerimiz için gece gündüz, adanmışlıkla çalışmaya devam edeceğiz. Aladağlı hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. 

aladag-zeydan-karalar-2.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.