1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Zeydan Karalar tepki gösterdi, CHP’liler protokol tribününü terk etti
Zeydan Karalar tepki gösterdi, CHP’liler protokol tribününü terk etti

Zeydan Karalar tepki gösterdi, CHP’liler protokol tribününü terk etti

Adana Demirspor maçında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar protokol tribününde ismini göremeyince, CHP'li isimlerle maçı taraftarlarla birlikte izledi.

A+A-

Dün gerçekleşen Adana Demirspor - GZT Giresunspor karşılaşmasında protokol krizi yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, maç öncesinde protokole giriş yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, koltukların üzerinde yer alan protokol isimlerine bakıp kendisine hangi koltuğun ayrıldığını sordu. Protokol tribününde yer ayrılmadığının ortaya çıkması üzerine sert tepki gösteren Karalar, protokol tribününü terk ederek maçı taraftarlarla birlikte izledi.

Karalar'ın bu tepkisine CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut ve Orhan Sümer, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve CHP Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de destek vererek protokol tribünü terk etti.

15442.jpg

Hatırlanacağı üzere CHP Adana Milletvekilleri danışmanlarının protokol tribününe alınmaması sonrasında milletvekilleri stadyumu terk etmiş, Pozantı Kongresi'nin 100. yılı kutlamalarında davet edilen CHP'li Karalar, Büyükşehir Belediye Başkanı olmasına rağmen üçüncü sırada oturtulmuştu.

10560.jpg

AYHAN BARUT: SPORA SİYASETİ KARIŞTIRMAYIN

Yaşanan protokol krizi sonrasında konuya ilişkin kucuksaat.com'a konuşan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Adana'yı ilgilendiren konularda parti rozetimizi takmıyoruz. Ancak her yere siyaset sokanlar bizi sürekli yok saymaya, küçük düşürmeye çalışıyor. Futbola, spora siyaseti karıştırmayın. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Zeydan Karalar bu şehrin büyükşehir belediye başkanıdır. Zeydan Bey'i Adanalılar seçmiştir. Bu yapılan ayıp, Adanalılara yapılmıştır. Stadyumda yetkili olan kişilere de bunu söyledim. Bu durumu ilk kez yaşamıyoruz. Kasıtlı mı yapılıyor bilmiyorum. Bu davranışlar, yapanları küçük düşürür. Biz her zaman Adana takımlarının yanındayız." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.