1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "30 Ağustos ruhuyla bugün daha güçlüyüz!"
"30 Ağustos ruhuyla bugün daha güçlüyüz!"

"30 Ağustos ruhuyla bugün daha güçlüyüz!"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

A+A-

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı 97. yıl dönümünde gururla ve coşkuyla idrak ettiklerini söyledi. Türk Milleti’nin hürriyet ve istiklalini kazanma azmiyle verdiği Milli Mücadelenin Büyük Taarruzla taçlanıp zaferle sonuçlandığını belirten Avcı, “Böylece, Türk’e kefen biçmek isteyen şer güçler püskürtülmüş, hasım hevesler tertemiz iman karşısında erimiş, Türk Milleti onurlu geleceğini inşa etme yolunda destansı bir zaferle en güçlü adımlardan birini atmıştır.” ifadesini kullandı. 

ATATÜRK'ÜN LİDERLİĞİNDE...

Başkan Avcı şunları söyledi:

 “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kenetlenen aziz milletimiz, 30 Ağustos Zaferiyle Anadolu’nun üzerindeki kara bulutları dağıtmıştır. 30 Ağustos Zaferi; esaretin reddi, emperyalizme, işgale, husumete, sözde medeniyete ve zillete karşı kahramanca direnişin adıdır. 30 Ağustos Zaferi; medeniyet, hürriyet, hukuk ve demokrasi yolunda Türk’ün kutlu adımı, cumhuriyetin, istikbal ve istiklalin kucaklanışıdır.”

"TÜRK MİLLETİ BUGÜN DAHA GÜÇLÜDÜR"

Avcı, şöyle devam etti:

“Bu vesileyle belirtmek isterim ki; birlik ve beraberliğimizin en güçlü şekilde yaşatılması gereken bir süreçte, moralimizi bozacak her türlü olumsuz haber ve paylaşımlara asla itibar edilmemelidir. Dün; çaresizliğin, imkânsızlığın en ağır şartlarında onuruna, namusuna, şerefine, hürriyetine, geleceğine sahip çıkan ve destan yazan Yüce Türk Milleti; 30 Ağustos ruhuyla, devletiyle birlikte elbette bugün daha güçlüdür ve elbette ihanet ve husumet kuşatmasını paramparça edecek kudrete sahiptir.” 

"HEMŞEHRİLERİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle; muhterem hemşehrilerimin, kıymetli vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yâd ediyorum. Yüce Allah’tan milli birlik ve beraberlik içinde yaşamayı, kardeşlik hukukumuzun, aramızdaki sevgi ve saygı bağlarının daha da güçlenmesini niyaz ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.