1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Adam Gibi Adam Oğuzhan Bingöl
Adam Gibi Adam Oğuzhan Bingöl

Adam Gibi Adam Oğuzhan Bingöl

Yüksel Mert yazdı...

A+A-

Bilgisi, birikimi, devlet deneyimi, mütevazı davranışları ve misafirperverliğiyle gönüllerde iz bırakan Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan BİNGÖL’ün Acı Kahvesine HAYIR deme şansım yoktu.

KADİM DOSTUM CÜNEYT DÖNMEZ

2006 yılında Seyhan Kaymakamı (merhum) İsmail Hakkı DEVELİ ile 6 yıl,akabinde 2012 yılından itibaren Sayın Abdullah DÖLEK Turgut SUBAŞI, Fatih GENEL ve Sevgili kardeşim Oğuzhan BİNGÖL ile Özel Kalem’de Devlet Hizmetine devam eden kadim dostum Cüneyt DÖNMEZ’in bir çayını içip döneyim dedim. 

1-065.jpg

KAMERANIN AZİZLİĞİ

Kadirşinas, vefalı, saygılı, değerli kardeşim Vatanperver dostum Cüneyt DÖNMEZ ile tam da muhabbet koyulaşmışken kamera yada açılan kapıdan bizi gören Saygıdeğer Kaymakamımız Oğuzhan BİNGÖL’ün makama davetine hayır diyemezdim.

“Buraya kadar gelipte bizi görmeden gitmek ha!” -Sevgili Kaymakamım yoğun olduğunu biliyorum rahatsız etmek istemedim vs... gerekçelerimi asla kabul ettiremedim. Yaklaşık yarım saatini mesai arkadaşlarıyla birlikte benimle muhabbete ayıran Sevgili Kaymakamımı utancımdan ve hicabımdan durumu kurtarmak İçin fırsat bulursa Saygıdeğer Hanımefendi ile Yaylaya davet ettim.

 “İnşallah geliriz.” dediğinde biraz rahatlayarak İZİN istedim. Misafirin ve misafirperverliğin hakkını veren Sevgili Kaymakamımız Oğuz BİNGÖLE ve değerli personeline VEDA edip ayrıldığımda güneş öğleyi geride bırakmış ikindiye doğru seyrediyordu.

Acı kahvenin tadı hala damaklarımda Sevgili Oğuzhan BİNGÖL’ün sadra şifa muhabbeti zihnimde çakılıp kalmıştı. 

Ne diyelim Allah böyle değerli yöneticilerimizin sayılarını çoğaltsın....

iiiiiiiiiiii.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.