1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adana Demirspor'da Balotelli: Başkan dengesiz bir insan
Adana Demirspor'da Balotelli: Başkan dengesiz bir insan

Adana Demirspor'da Balotelli: Başkan dengesiz bir insan

Adana Demirspor'un yıldız oyuncusu Mario Balotelli, TV Play'e yaptığı açıklamaların devamında Adana Demirspor, Sion ve İtalya Milli Takımı hakkında da konuştu. İşte detaylar...

A+A-

Adana Demirspor'un yıldız ismi Mario Balotelli, TV Play'de Zlatan Ibrahimovic'in kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt vermişti.

İşte Balotelli'nin İsveçli yıldıza verdiği cevap dışında yaptığı açıklamalar:

'BEN OLSAYDIM AVRUPA'DAYDIK'

Adana Demirspor, Konferans Ligi play-off turunda Genk'e elenerek turnuvaya veda etmişti. Yıldız oyuncu bu konuda hakkında, "Adana Demirspor Avrupa'da değil çünkü ben play-off'tan sonra geldim, yoksa şu anda Avrupa'da oynuyor olurduk" ifadelerini kullandı.

'BAŞKAN DENGESİZ BİR İNSAN'

İlk Adana Demirspor macerasının ardından İsviçre ekibi Sion'a transfer olan Balotelli, orada yaşadığı dönemle ilgili olarak ise, "ion şimdiye kadar gördüğüm en felaket kulüp. Başkan dengesiz bir insan, bu nedenle oraya kim giderse gitsin kariyerini bitirir" diye konuştu.

 

Adana Demirsporun yıldız ismi Mario Balotelliden olay sözler: Başkan dengesiz bir insan

 

İTALYA MİLLİ TAKIMI SÖZLERİ

Uzun bir süredir İtalya Milli Takımı'nın formasını giyemeyen Balotelli, ülkesinin ulusal takımı için, "Milli Takım'da çalışan bazı insanlardan nefret ettiğim dönemler oldu. Doğruyu söylemek gerekirse, İtalya'nın maçlarını izlemiyorum.

Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü takımla birlikte oynamak istiyorum. Mancini'ye çok şey borçlu olduğum doğru ve bence o da bana çok şey borçlu. Milli Takım ile ilgili en büyük acı Makedonya maçıydı. (İtalya'nın Dünya Kupası'na gidemediği maç) Makedonya gol attığında maçı açtım çünkü inanamadım. Bu hayal kırıklığını henüz atlatabildiğimi sanmıyorum. Milli Takım ile birlikte başka bir oyuncu oldum.

Mancini beni her zaman sevdi ama milli takım teknik direktörü olduğunuzda seçim yapmak zor. Belki bazı oyuncular beni istemiyor. Çağrılmamam onun seçimi değildi, bundan yüzde yüz eminim. Üst kademelerden ya da milli takımdan birileri artık beni istemiyordu ama Mancini değil.

Kalite açısından benim gibisi yok. Milli takım için asla pes etmeyeceğim. Makedonya'dan sonra artık milli takıma gitmek istemediğimi söyledim ama bu bir üzüntü anıydı. Sonra dikkatli bir şekilde düşününce, gerçekte kapıyı asla kapatmayacağımı anladım. Milli takımda ilk 11'de olmamak da sorun olmazdı, son bölüme girerken bile oyuna girsem kimsenin benden daha fazla fark yaratamayacağını biliyorum. Spalletti, fikirlerini takıma aktarmak için en uygun teknik direktör.

Adana Demirsporun yıldız ismi Mario Balotelliden olay sözler: Başkan dengesiz bir insan

 

16 yaşındayken Gana için oynayabilirdim ama İtalya için 18 yaşımı tamamlamayı bekledim. Diğerlerinden daha fazla hata yapmadım, bu kötü etiketin üzerime nasıl yapıştığını anlamıyorum." dedi.

Kaynak: Fanatik

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.