
Adana Doğa Koleji tenis takımı Türkiye finallerine yükseldi
Adana Doğa Koleji İlkokul Tenis Takımı, Mersin’de düzenlenen bölge şampiyonasında birinci olarak Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti.
Adana Doğa Koleji İlkokul Tenis Takımı, Mersin’de gerçekleştirilen okullar arası tenis bölge şampiyonasında önemli bir başarıya imza attı. Turnuva boyunca başarılı performans sergileyen minik sporcular, rakiplerini geride bırakarak bölge şampiyonu oldu ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Takımın elde ettiği başarı, okul camiasında ve spor çevrelerinde memnuniyetle karşılandı.
Mersin’de şampiyonluğa ulaştılar
Bölge şampiyonası süresince sahada disiplinli ve mücadeleci bir performans ortaya koyan sporcular, takım uyumu ve oyun planıyla dikkat çekti. Zorlu karşılaşmaların ardından şampiyonluğa ulaşan ekip, turnuvanın öne çıkan takımları arasında yer aldı.
Karşılaşmalar boyunca tribünlerden gelen destek de sporcuların performansına katkı sağladı.

Türkiye finalleri için hazırlık süreci başlıyor
Elde edilen derecenin ardından Adana Doğa Koleji İlkokul Tenis Takımı, Türkiye genelinde düzenlenecek finallerde mücadele etme hakkı kazandı. Sporcuların finallerde de aynı performansı sürdürmeyi hedeflediği belirtildi.
“Bu başarı gurur verici”
Hacı Abdullah Kekilli, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Öğrencilerimizin hem akademik hem de sportif alanlarda gösterdiği başarı bizleri gururlandırıyor. Bu şampiyonluk, disiplinli çalışmanın ve ekip ruhunun bir sonucudur. Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceklerine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başarının arkasında yoğun hazırlık süreci var
Takımın başarısında antrenör ekibinin yürüttüğü planlı ve disiplinli çalışma sürecinin etkili olduğu belirtildi. Küçük yaş grubundaki sporcuların bu düzeyde bir organizasyonda elde ettiği derece, okulun spor alanındaki çalışmalarını da öne çıkardı.
Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin Türkiye finallerinde hem okullarını hem de Adana’yı temsil edeceği ifade edildi.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.