1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adana siyaseti için utanma vakti: Siyasi hırs cenaze, taziye dinlemedi
Adana siyaseti için utanma vakti: Siyasi hırs cenaze, taziye dinlemedi

Adana siyaseti için utanma vakti: Siyasi hırs cenaze, taziye dinlemedi

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer kardeşini kaybetmesinin acısını yaşarken, aday adayı Ahmet Köse ise bin kişi ile kameralar karşısına geçerek istifa ettiklerini duyurdu

A+A-

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Yusuf Özer'in kardeşi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahsin Özer, 7 Şubat 2024 Çarşamba gece geçirdiği kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırıldı. 

Doç. Dr. Tahsin Özer, Osmaniye’de kaldırıldığı hastanede 8 Şubat 2024 Perşembe günü sabah saatlerinde vefat etti.

İlgili haberi okumak için tıklayın: Yusuf Özer’in kardeş acısı

Yusuf Özer, kardeşi Tahsin Özer'in vefatından 1 gün sonra, 9 Şubat 2024 tarihinde, Cuma namazı sonrasında Kozan Tepecikören Köyü'nde toprağa verileceğini duyurdu.

36351.jpg

İlgili haberi okumak için tıklayın: İYİ Parti Sarıçam'da bin kişi istifa etti

ADANA'DA SİYASİ HIRSLAR HANGİ ARA İNSANLIĞIN ÖNÜNE GEÇTİ?

İYİ Parti'nin Sarıçam'da kurucusu olan ve 3 dönem ilçe başkanlığını yürüten Ahmet Köse, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden istifa etti. 

İYİ Parti'nin Sarıçam'da Yusuf Özer'i aday göstermesi sonrasında alınan karara tepki gösteren Ahmet Köse, Yusuf Özer'in genç kardeşinin hayatını kaybettiği günün akşamına basın toplantısı tertipleyerek, isim vermeden Yusuf Özer'in adaylığını eleştirerek yaklaşık bin kişi ile İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiklerini kamuoyuna açıkladı.

426293212-1584743522085208-3377714301834550458-n.jpg

Yusuf Özer'in kardeşini defnettiği anlarda ise Ahmet Özer ve çok sayıda üyenin istifasındaki gerekçeleri basına servis edildi.

Siyasi nezaketin başkenti olan Adana'da, Yusuf Özer ve ailesinin acısını yaşadığı cenazenin ilk gününde, Özer'in kardeşini defnetmesini bile beklemeden yapılan basın toplantısı "siyasi hırslar Adana'yı nereye götürüyor?" sorusuna neden oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.