1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana tarihinde bir ilk! Animasyon filmi vizyona çıkıyor
Adana tarihinde bir ilk! Animasyon filmi vizyona çıkıyor

Adana tarihinde bir ilk! Animasyon filmi vizyona çıkıyor

Bir dönem Türk Sineması'nın merkezi olan Adana, genç yeteneklerin cesareti ile animasyon alanında önemli bir yapıtı sunuma hazırlıyor.

A+A-

Çocukların severek izlediği Minika Çocuk kanalının "Maceracı Yüzgeçler" çizgi dizisi, beyaz perdeye aktarılacağı resmi olarak duyuruldu. Minik bir barbunya balığı ve arkadaşlarının maceralarını anlatan çizgi dizinin sinema filmi uyarlamasında da macera kaldığı yerden devam edecek!

m1.PNG

Çocuklar tarafından heyecanla izlenen Minika Çocuk kanalının "Maceracı Yüzgeçler" çizgi dizisi, sinema filmine dönüştürülüyor. Bilindiği üzere çizgi dizinin bir de oyunu bulunuyor. Yediden yetmişe herkesin başta müzikleri olmak üzere beğenerek izlediği Maceracı Yüzgeçler, animasyon alanında ülkemizde yapılan en iyi işlerden biri olarak tanınıyor. Çizgi dizi, televizyon ekranlarından çıkıp büyük ekrana geçiş yaparken 9 yaşındaki minik barbunya balığı Biba ve arkadaşlarını da beraberinde getiriyor. Boğaz'ın altında yaşayan Biba ve dostlarının denizin üstünde yaşayanların hayatından pek farkı yok gibi görünüyor.

m2.PNG

Arkadaşları Çupa, Tuti, Babu, Taka Hamsi ve Denizkızı Alesta ile oyun oynarken diğer yandan birçok şey öğrenen Biba, kitap okumayı çok seviyor ve tıpkı diğer çocuklar gibi okula gidiyor. Diğer yandan da Biba, arkadaşlarıyla birlikte Boğaz'ın altında eşsiz maceralar yaşıyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli kişiliklere sahip karakterlerle dolu Maceracı Yüzgeçler çizgi dizisi tam 2 sezondur Minika Çocuk kanalındaki izleyicileriyle buluşuyor.

m3.PNG

Maceracı Yüzgeçler çizgi dizisinin beyaz perdeye aktarılması için hazırlıklara başlanmış bulunuyor. Ancak animasyonun ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinmiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.