1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana ve Osmaniye Rotary Kulüpleri yangın sonrası Kozan’da
Adana ve Osmaniye Rotary Kulüpleri yangın sonrası Kozan’da

Adana ve Osmaniye Rotary Kulüpleri yangın sonrası Kozan’da

Kozan'da yaşanan yangın sonrasında, Adana ve Osmaniye Rotary Kulüpleri yaşanan mağduriyetleri yerinde gözlemledi, yaraya merhem olmaya çalıştı.

A+A-

Adana ve Osmaniye Rotary Kulüpleri Güvernör Serhan Antalyalı önderliğinde Kozan ilçemizde felakete dönüşen orman yangınında evleri yanan yurttaşlarımızın yardımına koştular.

Güvernör Serhan Antalyalı Kozan’da yaptıkları ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Yangın sonuçlarını yerinde gözlemek bizi derinden etkiledi. İnsanların evleri yanmış demek ne anlama geliyor yaşayanlardan dinleyerek ve görerek öğrendik.” Dedi.

photo-2020-09-28-08-29-43-2-1.jpg

Konuşmasına devam eden Antalyalı, “Ülkemizin böyle felaketleri bir daha görmemesi dilekleriyle, bölgede yaşayan kardeşlerimizin bir nebze olsun yaralarına merhem olmaya çalıştık. Evleri yanan 101 aileye mutfak malzemeleri ve ev eşyaları yardımında bulunduk. Görüşme esnasında tespit ettiğimiz bilgisayarı yanan üniversiteli kızımıza bilgisayar, tekerlekli sandalyesi yanan annemize de tekerlekli sandalye temini sağlayacağız.” dedi.

photo-2020-09-28-08-29-43-1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.