1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bünyamin Avcı göreve teşekkürle başladı
Bünyamin Avcı göreve teşekkürle başladı

Bünyamin Avcı göreve teşekkürle başladı

Rakibi olan Mustafa İzgioğlu'na da teşekkür eden Bünyamin Avcı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile geçmişten gelen iyi hukukunu koruyarak ona da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

A+A-

Geçtiğimiz Cumartesi (26 Eylül 2020) günü Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan 13. Olağan MHP Adana İl Kongresi mevcut il başkanı Bünyamin Avcı'nın yeniden seçilmesiyle sonuçlanmıştı.

2014 yerel seçimlerinde Adana'da 8 ilçe ve büyükşehir belediyesinin MHP saflarına katılmasında öne çıkan isimlerden olan eski il başkanı Mustafa İzgioğlu'nun aday olması sonrasında kongreye saatler kala MHP ilçe teşkilatlarında hareketli dakikalar yaşanmıştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ın divan başkanlığı yaptığı kongrenin centilmenlik ve dostluk içinde tamamlanması, kongreden galip isim olarak çıkan Bünyamin Avcı ile birlikte Mustafa İzgioğlu'nun da elinin havaya kaldırılması, Avcı'nın kongre sonrasında "Bu kongrede kaybeden olmamıştır, kazanan MHP olmuştur" vurgusu camia içinde sevinç yaratmıştı.

 

Kongrenin galibi Avcı, teşkilatta yer alan isimlere teşekkür ederek yeniden kolları sıvadı ve göreve başladı. Avcı, yayınladığı teşekkür mektubuyla parti içerisindeki dargınlıkları da bitirmek istediği yorumlandı. 

Avcı'nın sessiz ve tarafsız kalarak kendisini desteklemediği bilinen Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'ye, Mustafa İzgioğlu'nu destekleyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a da teşekkür ettiği görüldü.

İşte kongre sonrasında başkan Avcı'nın teşekkür ettiği isimler:

2a8ba691-588c-47a1-aafd-3688b8ef378e.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.