1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana’da 19 Mayıs Satranç Turnuvası başladı
Adana’da 19 Mayıs Satranç Turnuvası başladı

Adana’da 19 Mayıs Satranç Turnuvası başladı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvasının açılışını Başkan Vekili Güngör Geçer yaptı.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenledi. Gençlerin zihinsel gelişimine ve sportif faaliyetlere katılımına katkı sunmayı amaçlayan turnuva yoğun katılımla başladı.

Turnuvanın açılış programına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, sporcular ve aileleriyle bir araya geldi. Açılış hamlesini yapan Geçer, organizasyonda mücadele edecek sporculara başarı dileklerini iletti.

Adana 19 Mayıs Satranç Turnuvası Başladı! Güngör Geçer Açılışı Yaptı

“19 Mayıs ruhuna yakışır organizasyon”

Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, turnuvanın 19 Mayıs ruhuna uygun şekilde düzenlendiği belirtilerek, gençlerin sporla iç içe olmasının önemine dikkat çekildi.

Adana 19 Mayıs Satranç Turnuvası Başladı! Güngör Geçer Açılışı Yaptı (3)

Çok sayıda sporcu katıldı

Farklı yaş kategorilerinde düzenlenen turnuvada çok sayıda sporcu dereceye girebilmek için mücadele edecek. Yetkililer, gençlere yönelik sportif ve kültürel etkinliklerin bayram boyunca devam edeceğini bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.