1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana’da apartmanlara “BTS LGBT projesidir” yazan homofobik bildiri dağıtıldı
Adana’da apartmanlara “BTS LGBT projesidir” yazan homofobik bildiri dağıtıldı

Adana’da apartmanlara “BTS LGBT projesidir” yazan homofobik bildiri dağıtıldı

Adana’nın Çukurova ilçesinde bazı apartman girişlerine ve dairelerin kapılarına kimliği belirsiz kişilerce korsan bildiri bırakıldı.

A+A-

Adananediyor.com'un haberine göre, Adana’da kimliği belirsiz kişiler tarafından apartmanlara bırakılan korsan “Çözüm İslam Birliği” çağrısı yer alan bildiride özellikle gençler arasında popüler olan ve dünyaca tanınan BTS adlı müzik grubunun eşcinsel olduğu ve bir LGBT projesi olduğu, depremlerin de kıyamet alameti olarak gösterildiği ifadeler yer aldı.

bts ile ilgili görsel sonucu Güney Koreli müzik grubu BTS gençler arasında çok popüler ve dünyada tanınıyor

Adana’nın Çukurova ilçesinde bazı apartman girişlerine ve dairelerin kapılarına kimliği belirsiz kişilerce korsan bildiri bırakıldı.

“Çözüm İslam Birliği”, “Ben Allah’ın eseriyim” gibi sloganların yer aldığı bildiride özelikle gençler tarafından çok sevilen Güney Koreli kısa adı BTS olan Bangtan BOYS isimli müzik grubuna karşı homofobik ifadeler yer aldı.

Kısa adı BTS olan müzik grubunun bir LGBT projesi olduğu savunulan bildiride “Bu eşcinsel sapıklar çocuklarımıza örnek gösterilmemelidir” mesajı yer aldı. Bildiride Kuran, Tevrat ve İncil’de homoseksüelliğin haram olduğu ifadelerine de yer verildi.

“SAMİMİ BİR DİNDAR ATATÜRK”

Korsan bildiride Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili de dikkat çeken bir detay yer aldı. Korsan bildiride Atatürk için “samimi bir dindar” ifadesine yer verilmesi dikkat çekti.

DEPREMLER KIYAMET ALAMETİ GÖSTERİLDİ

Bildirinin diğer yüzünde ise son günlerde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde de sıkça yaşanan depremlere ilişkin skandal bir değerlendirme yer aldı.

Korsan bildiride “Depremler çoğalacak” ifadesi dikkat çekerken, “Kıyametten önce iki büyük hadise vardır ve sonra da zelzeleli yıllar” mesajı yer aldı.

Bir diğer bölümünde ise “Ağaçlarda hidrofor sistemi vardır” ve “Proteinler tesadüf olamaz” denilerek bunların Allah’ın yaratma gücünün delili olduğu ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.